Englantilaisjoukkueiden historian suurin kotitappio eurokentillä – päävalmentaja keskellä kriisiä: "Voin todella huonosti"

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino yritti löytää joukkueensa ensimmäisen jakson esityksestä positiivista tiistain 2-7-tappiossa Bayern MünchenilleMestarien liigassa, mutta näytti todellisuudessa olevan yhtä shokissa lopputuloksesta kuin pelaajat.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

– Voin todella huonosti. Seitsemän maalin päästäminen on rankkaa, mutta tällainen tilanne on vain kohdattava, Pochettino sanoi Reutersin mukaan.

Pochettinon mukaan ottelun käännekohta oli maalin päästäminen juuri ennen taukoa lontoolaisten oltua sitä ennen parempi joukkue.

– Tämä oli maalipaikkojen ja maalia kohti lähteneiden laukausten ottelu. Ero oli vain siinä, että he olivat kliinisiä.

Robert Lewandowskin maalin ajoitus (juuri ennen taukoa) oli massiivinen ja ratkaiseva, Pochettino näki.

Bayern osui 83. minuutista eteenpäin kolme kertaa, kun Tottenham kärsi englantilaisjoukkueiden historian suurimman kotitappion kaikki Euroopan seurajoukkuekilpailut huomioiden.

– 83. minuuttiin asti olimme elossa, mutta sen jälkeen väsynyt joukkue antoi hieman periksi, Pochettino myönsi.

Tottenham on kerännyt kahdesta ensimmäisestä ottelusta yhden pisteen, se on yhden enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan joukkueen hävittyä tuolloin kahdella ensimmäisellä kierroksella Internazionalelle ja Barcelonalle.

– Meidän on mentävä eteenpäin. Olemme menettäneet kolme pistettä ja meidän on kohdattava lauantaina Valioliigassa Brighton ja palattava tälle stadionille Mestarien liigassa.

Tottenhamin Mestarien liigan loppuotteluun viime keväänä laukonut Lucas Moura uskoo joukkueen palautuvan selkäsaunasta.

– Kausi on pitkä ja meillä on paljon pelejä. Viime kauden Mestarien liigan alku oli huonompi kuin tämä. Pystymme tulemaan takaisin ja me tulemme takaisin, Moura julisti.

Tottenham on voittanut kaikki kilpailut huomioiden viidestä viimeisestä ottelustaan yhden.

Lue myös:

    Uusimmat