Älytön veto! Juha Miedon mämminsyöntiin haastanut saksalaiskoomikko järkyttyi: "En ole koskaan nähnyt ihmisen syövän niin paljon"

Saksalaiskoomikko Faisal Kawusi kommentoi mämminsyöntikilpailua 2:33

Suomeen saapunut saksalaiskoomikko Faisal Kawusi otti yhteen hiihtolegenda Juha Miedon kanssa mämminsyöntikilpailussa.

VIDEO: Faisal Kawusi kommentoi mämminsyöntiurakkaa.

Suomessa televisio-ohjelmaa kuvaava saksalaiskoomikko Faisal Kawusi haastoi suomalaisen hiihtolegenda Juha Miedon syömään kilpaa mämmiä Helsingin SkyWheel-maailmanpyörässä. Kaksikko istahti maailmanpyörästä löytyvään saunakoppiin ja alkoi latoa 2,3 kilon mämmikulhoa alas.

Kilpailu päättyi Miedon selkeään voittoon. Hiihtäjälegenda asteli ulos saunasta tyhjennetty mämmikulho päänsä päälle kuin kypäräksi aseteltuna samalla, kun Kawusi puhalteli ulos puolitäysi kulho käsissään.

– Kun otin palasen mämmiä, katsoin sivulleni ja hän oli jo puolessa välissä. Hän oli kuin kone. Minun mielestäni hän ei ole tältä planeetalta, en ole koskaan nähnyt ihmisen syövän niin paljon, Kawusi kommentoi urakkaa MTV.fi:lle.

Myös Miedolle kokemus oli ikimuistoinen. Saunasta saavuttuaan Mieto kommentoi saksalaiskameroille mämmin syönnin maailmanpyörään kiinnitetyssä saunassa menevän miehen elämässä kokemuksena ihan kärkikastiin.

– En ollut noin eksoottisessa paikassa syönyt mämmiä. Kaksi ensimmäistä rinkiä tuli otettua rauhallisesti, mutta kolmannella tai neljännellä ringillä katselin ulos ja rupesi oikein peljättämään. Se on tosi korkea ja sieltä näki Helsinkiä hienosti, Mieto tunnelmoi MTV.fi:lle kilpailun jälkeen.

Kawusin mielestä mämmi itsessään oli odotettua paremman makuista. Syöntikilpailu on osa miehen televisio-ohjelman stuntteja, joiden tavoitteena on nousta kuuluisuudeksi Suomessa.

– Saimme tietää, että mämmi on Suomessa suosittua ja että Juha on mämminsyönnin mestari. Halusin tulla kuuluisaksi Suomessa kisaamalla mestaria vastaan, mutta hän sai minut näyttämään ihan pikku lapselta. Se oli kuin Brasilia vastaan Saksa ja minä en ollut Saksa, Kawusi niputti kilpailua.

Koomikko ja televisiopersoona on ehtinyt tehdä jo lukuisia tempauksia matkallaan. Hän oli osana cheerleader-ryhmää Lahden Pelicansin ottelussa ja istahti muurahaiskekoon osana toisenlaista kilpailua. Suomesta miehellä on vain hyvää sanottavaa.

– Pidän Suomesta. Ihmiset ovat mukavia, kohteliaita ja avuliaita. Suomalaiset eivät pelkää minua, Saksassa ihmiset ovat aina pelokkaita minut nähdessään. Suomalaiset ovat todella mukavia, Kawusi kehui.

Lue myös:

    Uusimmat