Saksa dramaattisesti välieriin voittomaalikilpailun jälkeen – tappioasema kääntyi viimeisellä hetkellä

Saksa varmisti paikkansa jääkiekon MM-kisoissa neljän parhaan joukossa, kun se voitti torstaina iltapäivällä jännittävässä puolivälierässä Sveitsin voittomaalikilpailun jälkeen maalein 3-2.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Sveitsin osumista varsinaisella peliajalla vastasivat Ramon Untersander ja Fabrice Herzog. Saksan maalit iskivät NHL-vahvistus Tom Kühnhackl ja kolmannen erän viimeisellä minuutilla tasoituksen takonut Leon Gawanke.

Kymmenen minuutin jatkoaika ei tuonut kolmella kolmea vastaan tulosta, joten ottelu eteni voittomaalikilpailuun. Siellä ratkaisevan osuman upotti Saksan Marcel Noebels.

Saksan välierävastus selviää myöhemmin illalla. Leijonat kohtaa omassa puolivälierässään Tshekin kello 20.15.