Mainos

Säihkyvänä juhlaan – Lue uudistunut Häät-lehti!

Uusi HÄÄT-lehti on ilmestynyt, ja löydät siitä tärkeimmät vinkit ja ohjeet onnistuneisiin häihin. Ahmi kauden kauneimmat hääpuvut ja tutustu kansainvälisen morsiusmuodin trendeihin.

Vuodesta 1994 asti ilmestynyt suomalainen morsiuslehti Häät on uudistanut ulkoasunsa ja kehittänyt sisältöä lukijoiden toiveet huomioiden. Uusin numero Häät talvi–kevät 2011 on saatavana Lehtipisteistä kautta maan 19.10.2010 alkaen.

Häät-lehti on henkilökohtainen avustajasi hääjärjestelyissä


Ahmi kauden kauneimmat hääpuvut ja tutustu kansainvälisen morsiusmuodin trendeihin. Opi miten tehdään tyylikkäät hääkoristeet ja kutsut helposti itsekin. Katso vuoden kauneimmat hääkuvat. Testaa millainen morsian olet. Lähde nojatuolimatkalle romanttisille saarille. Lue Tony Dunderfeltin neuvot parisuhteen hoitoon. Uudistunut Häät-lehti pursua hääpareille hyödyllistä tietoa!

– Teetimme kattavan lukijatutkimuksen keväällä 2010, ja saadun palautteen perusteella kehitimme ulkoasua raikkaan nuorekkaaksi ja uudistimme artikkelityyppejä tämän päivän morsiusparien lukutottumuksia vastaaviksi. Lukijoiden tärkeimmiksi kokemiin aihealueisiin muotiin, hääjärjestelyihin ja häiden koristeluun panostettiin, kertoo Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki.

Uuden sisältökonseptin toteutuksesta vastaavat tuottajat Kaarina Korventaka (Muoti & Kauneus ja Koristeet & Kattaus) ja Nina Pinjola (Järjestelyt & Matkat). Upean ulkoasun suunnitteli ja toteutti Mirja Ruti-Marttinen, Graafinen suunnittelutoimisto Mingo.

Häät-lehti on henkilökohtainen avustajasi tärkeän päivän kynnyksellä! Tutustu uusimman numeron sisältöön tarkemmin!

Tilaa lehti kännykkäviestillä


Voit tilata uusimman lehden suoraan kotiisi kännykkäviestillä. Kirjoita viestiksi HÄÄTKEVÄT ja lähetä viesti numeroon 16141.

Saat paluuviestinä vahvistuksen tilauksellesi. Tilauksen hinta on 10 euroa. Lehti lähetetään sinulle noin viikon kuluessa. Palvelu toimii Elisan, Soneran, Saunalahden, TeleFinlandin, DNA:n ja Kolumbuksen matkapuhelinliittymissä.

Seuraava numero ilmestyy helmikuussa 2011

Kun haluat lukea, mikä on uusinta uutta häissä vuonna 2011, tilaa myös kaksi seuraavaa Häät-lehden numeroa. Voit tehdä tilauksen näppärästi netissä, ja saat lehdet uunituoreina kotiisi.

Seuraavat numerot ilmestyvät helmikuussa ja lokakuussa 2011. Kahden numeron määräaikainen tilaus maksaa vain 14,60 euroa. Tilaa nyt!

Lue lisää: www.haat-lehti.fi

Artikkelin tarjoaa: Häät-lehti

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.