Sähkömies, tanssija, tuleva uskonnon opettaja – nämä ovat Salkkarit-tähtien toiset ammatit

Suosikkisarjan tuttuihin kasvoihin voi törmätä muuallakin kuin televisiossa. Listasimme Salkkarit-tähtien toiset ammatit.

Salatut elämät -ohjelman näyttelijät eivät ole pelkästään tv-ruudun suosikkikasvoja. Useilla näyttelijöillä on myös toinen ammatti tai he opiskelevat aivan toista alaa. Kokosimme suosikkitähtien toiset ammatit tai tulevat sellaiset.

Peppi Puolakkaa näyttelevä Sara Parikka on opiskellut avoimessa yliopistossa viestintää sekä sisustussuunnittelua. Kaunotar julkaiseekin aktiivisesti sisutusjuttuja ja upeita kotikuvia blogissaan ja Instagramissa.

Ilkikurista Alissa Nikkistä näyttelevä Johanna Puhakka opiskelee viittomakielen tulkiksi Salkkarit-töiden ohella. Terveellisistä elämäntavoista kiinni pitävä kaunotar kertoo välillä opiskelukuulumisiaan Instastoryssa.

Teatteritaiteen maisteriksi opiskellut Esko Kovero on toiselta ammatiltaan myös sähkö- ja instrumenttiasentaja.

Jiriä näyttelevä Mikko Parikka opiskelee teologiaa. Mies kertoi elokuussa, että laittoi opintonsa jäähylle tv-töiden vuoksi.

Näyttelijä Kerttu Rissanen esittää sarjassa rakastettua Sanni Taalasmaata. Hän opiskelee valtiotieteellisessä tiedekunnassa, pääaineena sosiaalitieteitä. Aikaisemmin Rissanen opiskeli aiemmin ympäristötieteitä, mutta vaihtoi alaa vuoden opiskelun jälkeen. 

Salkkareiden ykköspahis Aki Nikkisen näyttelijä Sami Uotila on todellinen monilahjakkuus. Salkkareista tuttu mies osaa myös laulaa ja on tuottanut Dj Orkidean kanssa yhteisbiisin.

Uotilan laulua on kuultu aiemmin muun muassa Marco Bjurströmin ohjaamassa Grease-musikaalissa vuonna 2002. 

– Laulaminen on minulle rakas harrastus. Näyttelijän ammatin puolesta on kiva, kun osaa edes jollain tapaa laulaa. 

Tanssijat

Tanssijatähtiä Salkkareista löytyy useampiakin. Sivutöikseen tanssikeikkaa tekevät Tiia Elg, Mikka Wallin ja Emil Hallberg.

Myös sarjan uusin kasvo turkulainen 26-vuotias Sofia Arasola on koulutukseltaan ammattitanssija.

Hemmo Karja opiskelee kauppakorkeakoulussa toista vuotta.

– Koulussa on ollut yllättävän hauskaa ja olen tykännyt opiskelusta, Karja kertoi viime kesänä.

0:19

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja