Sähäkät seksivinkit – näitä jokaisen naisen pitää kokeilla!

Onko seksi aina samanlaista? Oletko lakannut kokeilemasta uusia juttuja? Ota oppia näistä seksivinkeistä, joita jokaisen naisen pitäisi joskus kokeilla!

Tylsää perusseksiä makuuhuoneen pimeydessä? Ei enää! Kokeile näitä vinkkejä ja seksielämäsi saa uutta virtaa.

Pieni säätö

Oletko sinkku? Nauti siitä! Joskus nainen tarvitsee täysin säädytöntä ja merkityksetöntä seksiä! Ei mitään turhia puheita tai numeroiden vaihtamista. Pidä hauskaa baarista löytämäsi komistuksen kanssa ja unohda hänet seuraavana päivänä.

Kielletyt leikit

Valitkaa paikka, joka tuntuu vähän tuhmalta. Kävisikö vaikka vanha makuuhuoneesi vanhempiesi talossa tai kylpyhuone kaverin kotibileissä? Kunhan paikka on sellainen, joka lisää vähän jännitystä itse aktiin.

Autuaaksi autossa

Muistatko, miltä tuntui nuorena pussailla poikaystävää autossa? Mikään ei estä sinua rietastelemasta kultasi kaarassa nytkään. Kehota miestäsi kurvaamaan tyhjälle parkkipaikalle ja hoitakaa yhdessä ikkunat huuruun!

Kerro hänelle

Miehet eivät ole vieläkään oppineet lukemaan ajatuksia, vaikka se tekisikin asioista joskus helpompia. Joudut siis kertomaan hänelle, jos haluat, että hän liikehtii nopeampaan, suutelee kaulaasi tai siirtyy ihan vähän vasemmalle. Vaikka se tuntuisikin sinusta vaikealta, miehesi on mielissään saadessaan tietää, mikä saa sinut syttymään – ja nähdessään sen!

Tunne itsesi

Mitä paremmin ja mitä nopeammin osaat tyydyttää itsesi, sitä parempi menestys on kumppanillasikin. Varaa siis hyvällä omallatunnolla aikaa itsellesi pieneen opetteluhetkeen.

Sutjakka sessio

Aina seksiä ei tarvitse harrastaa tuntikausia peiton alla rakastellen. Käykää toistenne kimppuun jo eteisessä, kun tulet töistä, olkaa ripeitä ja ehdit vielä jumppaankin sen jälkeen! Voi olla, että haluatte ottaa uusiksi illalla.

Arvosta kokemusta

Tapailetko aina ikäisiäsi? Miltä tuntuisi 15 vuotta lisää kokemusta sängyssäsi? Hiukan kokeneempi herrasmies voisi olla juuri se, mitä sänkyysi tarvitset.

Veikeä valokuva

Lähetä hänelle valokuva itsestäsi seksikkäissä hepenissä. Jos ei mies tajua vastata viestiin ylitsevuotavilla kehuilla, etsi joku joka arvostaa mallin taitojasi enemmän.

Taluta hänet talliisi

Ei miehen tarvitse aina tehdä aloitetta. Kaikki miehet eivät edes osaa. Ota joskus ohjat omiin käsiisi ja pidä huoli, että hän todella ymmärtää, että olet valmis nousemaan ratsaille.

Keskiyön kuumuudessa

Jos heräät yöllä, mikset herättäisi miestäsi myös? Älä sano mitään vaan herätä hänet niin, että hän taatusti ymmärtää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Seuraavana aamuna hän saattaa luulla, että kaikki oli vain unta.

Revitelkää rooleilla

Roolileikit tuntuvat monesta vieraalta, mutta aina kannattaa kokeilla! Ei teidän tarvitse pukeutua näyttäviin rooliasuihin performanssianne varten – vaikka onhan se toki hauskempaa niin.

Hellinä hiljaa

Oletteko yötä vanhemmillasi? Onko sinulla kämppis? Mikä syy onkaan, kokeilkaa kuinka hyvin onnistutte petipuuhissa, kun teidän pitää olla hiirenhiljaa. Kun ette saa äännellä, intohimonne nousee uusiin ulottuvuuksiin!

Mistä nimesi muistetaan?

On hienoa, jos olet mahtava sängyssä, mutta mies ei unohda sinua koskaan, jos olet mahtava antamaan hänelle suullista hyvää! Harjoittelu tekee mestarin, mutta edistä oppimisprosessia kuuntelemalla kavereiden ohjeita tai lukemalla vinkkejä lehdistä. Älä unohda, että parhaat vinkit saat tietenkin mieheltäsi. Kysy häneltä, mistä hän nauttii ja muista opit seuraavalla kerralla. Miehesi kiittää.

Syyllinen sylitanssiin

Saatat ajatella, että nolaat itsesi tanssimalla miehellesi, mutta oletko koskaan kuullut miehestä, joka olisi kieltäytynyt rakkaan esittämästä seksikkäästä sylitanssista? Miehesi kiemurtelee nautinnosta odottaessaan, että annat luvan koskea.

Pukeudu pienesti

Luulet, että tätä tapahtuu vain televisiossa: nainen pukeutuu seksikkäimpiin alusvaatteisiinsa ja trenssiin ja suuntaa miehensä asunnolle korkokengät kopisten. Mikset muuttaisi televisiota todeksi – sitten kun hanget sulavat eikä ole vaaraa jäätymisestä!

Kuuman kundin kämpillä

Joskus ihastut mieheen hänen huumorintajunsa vuoksi, joskus siksi, että hän on uskomattoman kohtelias ja mukava. Mutta joskus elämässään naisen pitää pitää hauskaa miehen kanssa, joka on yksinkertaisesti niin komea, että olet sulaa vahaa hänen käsittelyssään. Älä tunne syyllisyyttä siitä.

LUE MYÖS:
AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja