”Sadettaja” on täydellinen seksiasento kesään: Mahdollistaa petipuuhat myös kuumalla ilmalla – ilman hien roiskumista

0:35
Millainen on salainen luottokikkasi seksissä? Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen.

Kesäkuumalla seksin harrastaminen saattaa olla hieman epämukavaa, sillä touhu on usein varsin hikistä. Tämä seksiasento mahdollistaa makuuhuonepuuhat helteelläkin ilman, että hikeä roiskuu kumppanisi päälle.

”Sadettaja” soveltuu parhaiten toteutettavaksi tuolilla tai sohvalla, mutta onnistuu perinteiseen tyyliin myös sängyllä, vinkkaa The Sun.

Asennossa toinen osapuoli istuu tuolilla nojaten selkänojaan tai sängyllä puolimakaavassa asennossa, jalat harallaan. Partneri istuu tämän päälle, selkä kohti kumppaniaan. Hän voi ottaa käsillä tukea sängystä tai tuolin käsinojista sekä varpaillaan lattiasta.

Jos asennosta haluaa entistä seksikäämmän, toinen osapuoli voi asettua kumppaninsa päälle puoliksi häntä kohden, jolloin katsekontakti onnistuu.   

Asennossa seksin harrastaminen onnistuu hyvin ilman, että kumppanit ovat aivan toistensa iholla. Näin ollen hikikään ei välttämättä tule pintaan yhtä herkästi.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja