Saako näin edes tehdä? Äidiltä karmiva pila lapsille – jatkuu päivästä toiseen: "He haluavat muuttaa pois"

Eräs äiti muutti perinteistä joulutraditiota karmivammaksi.

Yllä olevalla videolla jahdataan aaveita Seurahuoneella.

Jouluinen Elf on the Shelf -traditio sai erään äidin käsissä karmivia piirteitä.

Yleensä joulun alla lasten kiltteyttä tulee tarkastelemaan herttainen tonttu. Joulukuinen Elf On the Shelf -perinne sai alkunsa Yhdysvalloissa vuonna 2005 julkaistusta tonttukirjasta ja levisi lopulta Britteihinkin.

Traditioita voi toki muokata, ja niinpä Natasha Hudarovich päätti näin halloweenin alla tehdä lokakuulle oman Doll in the Hall -traditionsa. Söpön tontun sijaan Hudarovichin lapsia tuli vahtimaan kaamea nukke – koko kuukauden ajaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Käytännössä otat vain karmivan Annabel-posliininuken, jota lapsesi pitävät jo kummittelevana ja vaihdat salaa sen paikkaa ympäri taloa. Ekstrajuhlallista silausta varten laitan nuken suoraan jonkun lapsen sänkyyn aina, kun he ovat heittäneet sen roskiin. On päivä 3 ja he haluavat muuttaa pois, Natasha kertoi viime viikolla Facebook-julkaisussaan.

"Ethän yrittänyt päästä minusta eroon?"

Julkaisun jälkeen Natasha on julkaissut useita kuvia nuken seikkailuista. Äiti perusti nukelle myös oman Doll in the Hall -sivuston, jossa nuken pelottelua voi myös seurata.

"Hyvää huomenta, pikkutyttö. Ethän yrittänyt päästä minusta eroon, ethän?"Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Arvatkaa, kenen lapset nukkuivat yläkerrassa omissa huoneissaan tänään?" Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


"Hän ei edes huomannut sitä ennen kuin oli jo noussut ylös aamulla ja tuli takaisin sohvalle." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Popsugar, Facebook, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat