Saako kylässä kurkkia kylpyhuoneen kaappeihin? Lukijat paljastavat mielipiteensä!

Kurkitko toisten peilikaappeihin  vessassa käydessäsi? Kyselimme lukijoilta, viekö kiusaus voiton!

Olet käymässä kylässä ja piipahdat kylpyhuoneessa. Käykö mielessäsi avata peilikaappi? Ehkä etsit jotain tai olet vain utelias? Vai onko toisten peilikaappeihin kurkkiminen tökeröäkin tökerömpää?

Kyselyyn vastanneista MTV Lifestylen lukijoista vain 23 prosenttia myönsi kurkkivansa toisten peilikaappeihin. Huikeat 77 prosenttia puolestaan tyrmäsi ajatuksenkin toisten peilikaappien availusta. Lue perustelut!

Kyllä kurkin... jos on pakko!

”Kyllä kurkin, lähestulkoon aina, ihan vaan mielenkiinnosta millaisia tuotteita emäntä käyttää. En testaile kosmetiikkaa tai katso mitä lääkkeitä talossa käytetään, puhtaasti vain kosmetiikka kiinnostaa.”

"Jos olen yötä jonkun kaverin luona ja kaipaan illalla hammastahnaa, niin pakkohan sinne on kurkata, mutta en mikään kyyläily mielessäni. Jos en tarvitse hänen kaapistaan mitään, niin en tunne pakollista tarvetta vilkuilla sinne. Vessa on muutenkin sellainen paikka, josta haluan päästä mahdollisimman nopsaa pois. Ei siinä ole aikaa katsella kaappien sisälle. Erikoinen tapaus pitää olla, jos sinne haluaa katsella.”

"Itse urkin kaappeja joskus, jos tarvitsen terveyssidettä yllättäen. Tutuilta voi tietysti pyytää, mutta vieraassa kylässä sitä yrittää mahdollisimman hiljaa kurkkia, missä kaapissa ne olisivat…"

"En yleensä urki, mutta jos esimerkiksi vessapaperi on ollut lopussa, olen saattanut etsiä sitä alakaapeista. Olen kyllä tutkinut mummon kaappeja ottaessani selvää, onko minun hänelle ostama kasvovoide jo loppu ja pitäisikö ostaa sitä hänelle lisää."

En todellakaan kurki!

"Aika hölmöä kurkistaa toisen pelikaappiin, koska ei siellä mitään arvokasta tai tarpeellista ole!"

"En kurkkimalla kurki, ei ole mielestäni soveliasta tirkistellä toisten yksityisiin tiloihin sillä tavalla. Mutta jos tarvitsen vaikka kyläpaikassa hammastahnaa tai pumpulipuikkoa, niin kyllä vilkaisen ne ilmeisimmät kaapit, missä niitä voisi olla. En jää kuitenkaan mässäilemään ja lukemaan lääkepurkkien tuoteselosteita."

"En katso toisten peilikaappeihin, enää. Nuorempana katsoin, mutta enää minua ei kiinnosta mitä siellä kaapissa on. Johtuu varmaan siitä, että siellä on aina ne samat kamat. Ei kiinnosta!"

"Mielestäni peilikaapit on jokaisen omille henkilökohtaisille tavaroille. Siksi niissä on ovet! Ei minua häiritse, jos joku haluaa kurkata mun peilikaappiin, mutta on se jotenkin outoa: miksi? Itseäni ei vaan oikeesti kiinnosta, mitä muiden kaapeissa on. "

"Ei kai oikeasti kurkita toisten kaappeihin? Ymmärtäähän sen, että kaappien sisältö kiinnostaa mutta ei kyllä tulisi mieleenkään alkaa availla ihmisten yksityisiä kaappeja. Se ja sama, onko kyseessä peilikaappi, vaatekaappi tai työpöydän suljetut laatikot, todella tökeröä. Imartelevaa, jos jostakusta kaappini sisältö olisi niin kiinnostavaa, että pitäisi salaa urkkia, mutta silti se on epäkunnioittavaa. Sen sijaan saatan kyllä vilkaista, millaisia purkkeja on näkyvillä, mitä meikkejä pöydällä lojuu jne. Katsoa saa, ei koskea!"

"En todellakaan! Miksi katsoisin? Se olisi törkeätä!"

Lue myös:

    Uusimmat