Saadaanko Adelelta vihdoin uutta musiikkia? Laulajan sosiaalisen median profiilikuvat on vaihdettu vastaamaan mystisiä katumainoksia ympäri maailman

1:36
Adele murtui kyyneliin keikallaan vuosia sitten – tästä syystä

Adelen uskotaan julkaisevan uusi albumi enimmäistä kertaa sitten vuoden 2015.

­Fanit uskovat suosikkilaulaja Adelen, 33, vahvistaneen huhut uudesta albumistaan.

Englantilaistähden sosiaalisen median profiilikuvat, sekä nettisivujen tausta on vaihtunut sinivihreäksi, pelkistetyksi kuvaksi. Samanlainen mystinen kuva, jonka keskelle on kirjoitettu numero 30, on ilmestynyt suurkaupunkien mainostauluille eri puolille maailmaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Adelen aikaisemmat albumit on nimetty sen mukaan, minkä ikäisenä hän alkoi niitä työstää. Vuonna 2008 julkaistu albumi kantaa nimeä 19, 2011 julkaistu albumi tunnetaan puolestaan nimellä 21 ja viimeisin, vuonna 2015 julkaistu albumi nimellä 25. Aikaisempien albumien teeman vuoksi fanit yhdistivät mystiset, numerolla 30 koristellut mainostaulut automaattisesti Adeleen.

Muita vihjeitä tulevasta albumista ei toistaiseksi ole annettu. Twitterkansa on kuitenkin vakuuttunut, että uusi albumi tultaisiin julkaisemaan marraskuussa yhdysvaltalaisartisti Taylor Swiftin aikaistettua Red-albuminsa uuden version julkaisemista viikolla.

Swiftin arvellaan aikaistaneen albuminsa julkaisemista välttääkseen kilpailun hänen ja Adelen albumien välillä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja