Rydbergin pihvi

Rydbergin pihvi

  • 500 g naudan sisä- tai ulkofileetä
  • 6 perunaa
  • 2 sipulia
  • 1 rkl voita
  • suolaa
  • mustapippuria
  • hienonnettua persiljaa
  • 4 uppomunaa

Kuutioi häränfilee pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös sipuli ja perunat. Paista peruna- ja sipulikuutiot kypsiksi kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista lihat voissa kypsiksi samalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile maustekurkkujen, etikkapunajuurien ja uppomunien kanssa. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.

Uppomuna

  • 4 munaa
  • 2 ltr vettä
  • 1 dl väkiviinaetikkaa

Kiehauta vesi ja lisää sinne etikka kun se poreilee kevyesti. Riko munat pieniin kippoihin. Kaada munat kevyesti kiehuvaan veteen varovasti yksi kerrallaan. Hauduta munia noin 3 minuuttia ja nosta ne varovasti pois vedestä reikäkauhan avulla.

Reseptit: Henri Alén / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja