Ruotsin kuninkaalliset hehkuttivat Maria Ylipäätä

Kristina från Duvemåla -musikaalin tähtenä nähtävä Maria Ylipää esiintyi Ruotsissa kuninkaalliselle yleisölle.

Näyttelijä Maria Ylipää esiintyi viikonloppuna Tukholmaan rakennetun Friends Arenan avajaisissa, jossa esiintyivät myös muiden muassa Loreen, Thomas Ledin ja Roxette. Ylipää esiintyi konsertissa Kristina från Duvemålassa näyttelevän Oskar Nilssonin kanssa.

– En ole esiintynyt aikaisemmin noin isolle yleisölle, joten olihan se aivan mahtava kokemus, Ylipää hehkuttaa MTV3.fi:lle.

Areenan vihkijänä toimi Ruotsin kruununprinsessa Victoria, joka seurasi konserttia yhdessä prinssi Danielin kanssa. Ylipää tapasi Victorian ja Danielin konsertin lopussa.

– Seurasimme Oskarin kanssa Roxeten esiintymistä yhden uloskäynnin kohdalla, mutta emme nähneet juuri mitään. Yhtäkkiä uloskäynnin luo saapui muutama turvamies, jotka ohjasivat meidät sivummalle. Pian Victoria ja Daniel kävelivät ohitsemme.

– Victoria ja Daniel pysähtyivät kättelemään meitä, ja he kiittivät meitä kauniista esityksestä. Victoria oli juuri sellainen kuin median välityksellä on annettu ymmärtääkin: lämmin ja välitön. Oli aika uskomatonta päästä tapaamaan Ruotsin kuninkaallisia, Ylipää kertoo onnellisena.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat