Krista Kosonen jakoi surullisen uutisen Hilma-koiransa poismenosta: "Ikävä on kova"

Krista Kosonen täyttää 40 vuotta – näyttelijä kertoo, miten uran kurssi kääntyi kohti ulkomaita 8:51
Krista Kosonen täytti viime vuonna 40 vuotta – näin hänen uransa suunta kääntyi kohti ulkomaita.

Näyttelijä Krista Kososen Hilma-koira on kuollut 11-vuotiaana.

Näyttelijä Krista Kosonen jakoi Instagramissa 22. helmikuuta suru-uutisen Hilma-koiransa poismenosta. Hilma oli syntynyt marraskuussa 2012, joten se oli kuollessaan 11-vuotias. 

– Rakas ystävä. Perheenjäsen. Uskollinen, kiltti ja ihanin koira. Hilma menehtyi nopeasti edenneen sairauden johdosta. Suru on suuri ja ikävä on kova, Kosonen kirjoitti Hilmasta jakamansa kuvan yhteyteen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijä jakoi Instagramin tarinat-osiossa kymmeniä kuvia rakkaasta, edesmenneestä perheenjäsenestään, itsestään ja perheestään. Viimeisessä jakamassaan kuvassa on teksti ”hei hei rakas Hilma” sydänemojin kera. 

Lukuisat julkisuudesta tutut henkilöt ovat esittäneet osanottonsa kuvan kommenteissa, kuten taiteilija Manuela Bosco, näyttelijä Maria Ylipää, näyttelijä Joonas Kääriäinen  ja juontaja Vappu Pimiä

– Voih, hän todella vaikutti syvästi perhettään rakastavalta koiralta, ihan vain jo kuvien perusteella. Osanottoni, näyttelijä Olga Temonen kirjoitti. 

Kosonen on naimisissa ohjaaja-käsikirjoittaja Antti J. Jokisen kanssa ja heillä on vuonna 2015 syntynyt tytär ja vuonna 2022 syntynyt poika. 

Lue myös:

    Uusimmat