Onko tässä hittielokuva Frozenin seuraaja? Näin tubetähti Elina vastaa

Onko tässä Frozen-elokuvan haastaja? - näin suosittu tubettaja Elina vastaa 5:32
Kuka on oma suosikkisi kaikista Disney-klassikkosatujen hahmoista? Tähän kysymykseen videolla vastaa muun muassa Elina ja Sofia -tubettajasisarusten Elina.

Frozenin tekijöiden uusi animaatiomusikaali Toive juhlistaa Disneyn satavuotista historiaa. MTV Uutiset kysyi elokuvan nuorimmilta kutsuvierailta, mitä hittielokuvan syntymiseen vaaditaan. 

Toimittaja Laura Friman saapui Toive-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Disney-prinsessa Arieliksi pukeutuneiden 8-vuotiaiden tyttöjen kera. 

Lauran Alette-tytär ja Stella-bonustytär kertoivat, että heidän suosikkiprinsessansa ovat Bella ja Vaiana, mutta myös Frozenin Elsa on suosikkien joukossa.

Lauran oma Disney-suosikki puolestaan on Kaunotar ja hirviö.

Osaan siitä jokaisen repliikin ulkoa. Voitte kuulustella minua, Laura kertoo.

Tunnettujen Disney-tarinoiden alkulähteille palaavasta Toive-animaatiomusikaalista odotetaan Frozenin ja muiden Disney-klassikoiden kaltaista hittiä. Elokuva saa ensi-iltansa 15. joulukuuta.

MTV Uutisten videohaastattelussa Alette ja Stella kertovat näkemyksensä siitä, millainen elokuvan pitäisi olla, jotta siitä tulisi uusi klassikkoanimaatio.

Entä mitä mieltä on Elsan lapsiäänenäkin Frozen 2 -elokuvassa kuultu Elina ja Sofia -tubekaksikon Elina?

19-vuotias Silja sai tärkeän roolin

Toive-elokuvan päätähtenä on Asha-niminen rohkea tyttö, joka ryhtyy pelastamaan kotipaikkaansa, Rosasin taianomaista valtakuntaa pahan voiman vallasta.

Ashan suomenkielisenä äänenä kuullaan 19-vuotiasta Silja Kotvosta, joka laulaa suomeksi myös elokuvan tunnuskappaleen Toive (Wish).

Armeijaan tammikuussa menevä, jääkiekkoa valmentava Silja kertoo yllä olevalla videolla, miten hän nappasi tämän merkittävän roolin Disneyn suursatsauksessa. 

Videolla kuullaan myös elokuvan tunnusmusiikkia Siljan esittämänä.

Walt Disney Animation Studiosin 100-vuotistaivalta juhlistava Toive (Wish) kiteytyy kysymykseen: Miten toivomustähti, jolle niin moni Disney-hahmo on esittänyt toiveensa, oikein sai alkunsa?

Ashan lisäksi tarinassa seikkaileekin taivaalta Ashan (alkuperäisäänenä Oscar-palkittu Ariana DeBose) luokse saapuva kirkkaana loistava tähti sekä Ashan aisapari, pyjamapukuinen vuohi nimeltä Valentino.

Elokuvan suomenkielisinä ääninä ovat Siljan lisäksi muun muassa Niina Lahtinen (Dahlia), Maria Ylipää (Queen Amaya), Markus Niemi (King Magnifico), Osku Ärilä (Valentino), Eero Saarinen (Sabino) ja Ushma Olava (Sakina). 

Lue myös:

    Uusimmat