Aallonmurtaja-sarja päättyy neljänteen kauteen: "Tarina saa arvoisensa lopun"

Esittelyssä Aallonmurtajan 4. kausi 2:47
Näin Aallonmurtaja-sarja tehtiin, katso videolta!

Aallonmurtaja-sarja päättyy neljännen kauden jälkeen. 

Aallonmurtaja-sarja jatkuu vielä yhden tuotantokauden verran. Maria Ylipään, Turkka Mastomäen, Aleksi Kaukamon ja Sara Pehrssonin tähdittämän sarjan viimeisellä kaudellä äitien pahat teot kostautuvat jälkipolville. 

Tulevalla kaudella rikollisliigaa Kotkassa pyörittävä Aaltosen perhe pyrkii pois alamaailmasta. Isä Upi istuu yhä vankilassa ja rikollisbisneksiä hoitaa äiti Tuula. Tuula on kova pomo, joka vaatii kunnioitusta. 

Kun sitä ei tule, vihainen Tuula tekee peruuttamattoman virheen. Lapset Inari ja Luke haluavat eroon perinnöstään, mutta joutuvat keskelle kansainvälistä ihmiskauppaa. Aaltosia on vastassa baltialainen liiga, johtajanaan Paronitar Valda Vanagé (Vilma Raubaitè). 

Sarjaa nähdään myös muun muassa Rosa Honkonen, Joonas Saartamo, Tomi Salmela, Andreas af Enehielm, Sanna-Kaisa Palo, Tommi Liski ja Jari Virman. Uusina kasvoina mukaan liittyvät liettualaiset Vilma Raubeitè, Aušra Giedraityté sekä Donatas Švirenas.

Sarja ovat ohjanneet Oskari Sipola ja Mazdak Nassir. Sarjan pääkäsikirjoittajana jatkaa Miira Karhula

– On harvinaista herkkua kirjoittaa pitkälle sarjalle päätös. Aaltosten rikollisperheen tarina saa arvoisensa lopun, mistä olen tosi iloinen, Karhula kuvailee tiedotteessa.

Aallonmurtajan 4. kausi on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella 14.12. alkaen. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa. Yhteensä jaksoja on kahdeksan. 

 

Lue myös:

    Uusimmat