Ruotsalainen "Bondomelett" 20.4.2000

toim. Ari Malmberg
Vieraana keittiömestari Kim Palhus ravintola Strindbergistä

8 kananmunaa
pieni nippu uusia sipuleita
4 keitettyä perunaa
200 g fileepekonia
2 rkl voita

Koristeeksi:


tuoretta persiljaa tai herneenversoja

(Keitä kiinteät perunat kypsiksi) Kuori ja leikkaa sipulit suurehkoiksi lohkoiksi. Kiehauta niitä kevyesti suolatussa vedessä ja valuta siivilässä. Kuori ja viipaloi perunat ja leikkaa pekoni paloiksi. Paista pekonia keskilämpöisessä pannussa yhdessä sipulin ja perunan kanssa, uitenkaan sitä ruskistamatta. Silppua persilja tai herneenversot valmiiksi. Vatkaa munat ja kaada munamassa pannuun muiden ainesten sekaan. Anna munakkaan paistua valmiiksi ja tarjoa silputulla persiljalla tai herneenversoilla koristeltuna.

Lue myös:

    Uusimmat