Mainos

"Ruokakuppi tyhjeni hetkessä!" – Näin testiryhmä arvioi Friskies Nutri Soft -täysravinnon

Sata innokasta koirakaveria pääsi testaamaan uutta Friskies Nutri Soft -täysravintoa, joka soveltuu myös palkitsemiseen makupalan muodossa. Koirista koostunut testiryhmä on nyt arvioinut tuotteet ja antanut myös arvosanan makupaloista. Lue testiryhmäläisten arviot!

Purina tarjosi sadalle koiranomistajalle mahdollisuuden testata koiriensa kanssa FRISKIES Nutri Soft -täysravintoa, joka koostuu naudanlihaa sisältävistä pehmeistä pelleteistä. Testiryhmäläiset saivat myös ilahduttaa muita koiratovereitaan Friskiesin ilmaisilla maku- ja herkkupalojen näytepakkauksilla.

Minkä arvosanan Friskies Nutri Soft sai?

Testiryhmäläiset arvioivat tuotetta asteikolla 1–5.Kokonaisarvosanaksi Friskies Nutri Soft sai 4,3.

Maistuvuudesta tuote sai arvosanan 4,7 ja tuoksusta puolestaan 3,8.

Testiryhmäläisistä peräti 90 prosenttia kertoi olevansa valmis ostamaan tuotetta jatkossakin. Testiryhmään osallistuneista 80 prosenttia kertoi aikovansa käyttää tuotetta vastaisuudessa koiran palkitsemisessa tai kouluttamisessa.

Kiitosta Friskies Nutri Soft sai pehmeästä, mehevästä ja lihaisesta koostumuksestaan sekä maistuvuudestaan: täysravintona Friskies Nutri Softia kokeilleiden koirien ruokakipot olivat tyhjentyneet alta aikayksikön. Myös tuotteen siistiys sai osakseen kiitosta.

Osa testiryhmäläisistä oli sitä mieltä, että pelletit olisivat voineet olla kooltaan pienempiä. Esimerkiksi pellettien kerrottiin olleen liian suuria pienelle – tai pienisuiselle – koiralle. Testiryhmäläiset toivoivatkin tuotteesta myös toista versiota, jossa pelletit olisivat erikokoisia tai huomattavasti pienempiä.

Käyttökokemuksia Frikies Nutri Soft -tuotteesta:

"Heh, helppoa! Koiramme Iri ja Niilo suorittivat arvioinnin noin 20 sekunnissa – ensimmäiset maistiaiset olivat ilmeistä päätellen.... nnnnnniiin hyvää, ettei sanotuksi saanut! Aamupalaksi nautitut annokset hurahtivat massuihin ennätysvauhtia – ja emännän oli kiva aloittaa uusi työpäivä :). Koirien pulleista masuista ja maiskuttavista naurunaamoista oli helppo ajatella ja tulkita samaa. Tarvinneeko muuta kertoa."

"Näytteinä tulleet pikkupussit olivat loistavan kokoisia yhtä treenikertaa varten, joten niitä myös kauppoihin!"

"Nappulat ovat muuten täydellisiä (ovat kosteahkoja ja isokokoisia ja näin estävät koiria hotkimasta ruokaa, näyttävät olevan suuren suurta herkkua, sisältävät aktiiviselle koiralle riittävästi energiaa, ym.) Mutta yksi piste lähti siitä, että nappulat ovat epäkäytännöllisiä esim. herkkupalloon tai KONG-leluun laitettavaksi kokonsa puolesta. Jos pussi sisältäisi erilaisia ja eri kokoisia nappuloita, voisi niitä käyttää monipuolisemmin koulutuksessa, aktivoinnissa ja ruokinnassa."

"Olin todella yllättynyt siitä, miten hyvää ruoka oli. Molemmat koirani aivan hullaantuivat ruuasta, ja koulutuskäytössä se ohitti jopa lihapullat! Myös ystävien koirat joille näytteitä annoin raportoivat samasta asiasta; ruuassa on jotain jota koirat eivät voi vastustaa. Agilitykentälläkin korvat löytyivät taas pitkästä aikaa (murrosikä menossa) ja aionkin tulevaisuudessa käyttää Nutri Softia koulutuskäytössä. Ainoa miinus tulee väri- ja lisäaineista. Koiran mielestä tuote tuntuu olevan täydellinen, ahne pikku-rescuemme ei edes pureskele paloja vaan hotkaisee ne salamaakin nopeammin ja jää häntäpuuhka viuhtoen odottamaan lisää. Todella hyvä tuote, ja miellyttävä yllätys."

"Seurasin Helmi-koirani ruokailuja tarkasti. Kaiken näkemäni perusteella Friskiesin Nutri Soft -tuotteet maistuivat erinomaisesti. Helmi oli silmin nähden tyytyväinen saamaansa ravintoon. Tyhjä ruokakuppi oli kiistämätön todistusaineisto."

"Käytin tuotetta pääsäätöisesti koirankoulutuksen palkkioina. Tähän tarkoitukseen sopivan kokoisia ja pehmeitä mutta kiinteitä, joten pystyi pitämään sormikkaat kädessä ilman, että makupalat musertuivat käteen."

"Koiramme Robin gordoninsetteri, Piipi ja Emma, cavalierspanielit, pitivät ruoasta erittäin paljon, kupit tyhjenivät hetkessä. Tuoksu on miellyttävä ja ruoan rakenne pehmeänä houkutteleva."

"Nutri Softit maistuivat koirallemme todella hyvin! Ainoa miinus tuli papanan suhteellisen isosta koosta, ehkä hieman pienempänä olisivat helpommat syödä (vaikka meillä iso koira onkin). Ja lähinnä ehkä olisivat helpompi käyttää myös nameina, jos olisivat vähän pienempiä."

"Koira olisi varmasti antanut arvosanaksi 5. Yksi piste lähti koosta, koira tuntuu hotkaisevan pehmeät pallukat kokonaisina jolloin ne olisivat voineet olla vähän pienempiä."

"Koiran herkkua, todellakin! Mehevän pehmeät pelletit oli helppo ja mukava syödä, eikä sekaan tarvinnut laittaa esim. kotiruokaa niin kuin normaalisti kuivamuonan joukkoon joutuu. Pelletit olivat hyviä myös koulutustilanteissa ja leikeissä makupaloina. Toisaalta mietin, tuleeko näitä syötyä/syötettyä liikaa koiralle kun ovat niin isoja."

"Syötävän hyvää! Maukasta ja täysipainoista ravintoa iäkkäälle koiralle. Ticolla on lempilelu Husky-koira, jonka hän ottaa suuhunsa, kun ruoka-annos on ollut todella herkullinen. Hän ei ole tehnyt sitä moneen kuukauteen, kun olemme antaneet muiden valmistajien kuivia nappuloita. Tico on saanut päivittäin nyt ainoastaan Nutri Soft -lihapalleroita ja jokaisen aterian jälkeen hän hakee Huskyn suuhunsa ja tulee kiittämään ruoasta onnellisena."

Näillä sanoilla Friskies Nutri Softia kuvailtiin:

"ERINOMAINEN. Maittava, sulava, helppo- ja monipuolinen. Siitä extrakiitokset!"

"Pehmeä, muheva, mutta kuitenkin pureskeltavaa."

"Erilainen ja virkistävä uutuus. Ei voimakkaan tuoksuinen. Maistuva. Toimiva."

"Herkullisen näköinen, "lihapullamainen". Lihaisa ulkonäkö ja tuoksu."

"Laadukas, pehmeänä säilyvä (fiksusti pakattu), mutta turhan isokokoinen."

"Maistuva, siisti: ei tahraa taskua, kun kantaa palkkana mukana."

"Tuore, houkutteleva, monikäyttöinen."

"Mehevä. Mukava. Maistuva. Pehmeä. Isohko.."

"Ravinteikas, koiran nenään herkullisen tuoksuinen, ihmisen nenään miedon tuoksuinen."

"Herkullinen, luotettava, täyttävä, terveellinen ja mehukas."


Kiitos kaikille testiryhmään osallistuneille!


Lue myös:

Liity sinäkin Purinan postituslistalleja vastaanota ilmaisia näytepakkauksia uutuustuotteista!


Artikkelin tarjoaa:PURINA

Kuvat: PURINA

Lue myös:

    Uusimmat