Ruoan ekologinen jalanjälki mietityttää yhä useampaa kuluttajaa. Studio55.fissä aiheesta keskustelee Markku Veijalaisen kanssa lähiruoan lähettiläs Kenneth Oker-Blom. Keittiömestari, keittokirjoja julkaissut Oker-Blom korostaa lähiruoan merkitystä ekologisessa ruokavaliossa. Netin puolella pureudumme lisää aiheeseen. Mitä lähi- ja luomuruoka tarkoittavat? Näkemyksiään ravitsemuksesta kertoo myös elävään ravintoon perehtynyt näyttelijä Satu Silvo.
Ruoan ekologinen jalanjälki
Julkaistu 02.02.2010 08:31
Lisää aiheesta:
20 todistetta, että sinulla menee paremmin kuin luuletHyvää Elämää -ohjelma jatkaa terveyden tiellä – Studio55.fi-sivujen päivitys lakkaaJo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolellaSyöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinollaViisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessaHikoilu on kiinni koosta, ei sukupuolesta