Mainos

Rukalle nousee uusi hulppea lomakylä

Rukanriutalle rakennetaan 15 ylellistä loma-asuntoa, joissa keskeisessä roolissa ovat panorama-ikkunoista avautuvat mahtavat näköalat. Talojen sijainnissa yhdistyvät luonnon rauha sekä nopea yhteys Rukan eturinteisiin ja hiihtoladuille.

Katso kaikki Rukan myytävät loma-asunnotJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Honka Panorama Villagen paritalojen huoneistot ovat 85-neliöisiä, 35-neliön parvella ja 40-neliöisellä tilavalla kuistilla varustettuja lomakoteja, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Huoneistoon kuuluu myös oma yhdeksän neliömetrin varasto. Harjakattoiset erillishuvilat ovat kooltaan 150-neliöisiä kokonaisuuksia, ja suuret terassit lisäävät tilantuntua entisestään.

Schauman Arkkitehtien Honkarakenteelle suunnittelemat modernit erillis- ja paritalot valmistetaan massiivihirrestä. Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettujen lomakotien energiatehokkuutta lisää lämpöeristetty sisustusseinä, minkä ansiosta taloihin voidaan rakentaa näyttävät panorama-ikkunat.

– Talojen ja niihin liittyvien lisärakennusten sijoittelussa on tavoiteltu pienten keskieurooppalaisten vuoristokylien tunnelmaa. Paritalojen puuarkkitehtuuri on klassista, mutta modernein yksityiskohdin höystettyä. Pohjaratkaisun lähtökohtana on ollut valoisa sisätila, sekä panoramanäkymän luominen kohti luonnonmaisemaa ja Rukan rinteitä, talot suunnitellut itävaltalaissyntyinen arkkitehti Martin Poganitsch luonnehtii.

Rakentaminen käynnistyy keväällä

Uuden kohteen rakennustyöt käynnistyvät Rukanriutalla jo kevään 2010 kuluessa ja ensimmäiset rakennukset valmistuvat jouluksi.

Tontin ja Honka-lomakodin yhteistoimitukseen sisältyy talon rungon pystyttäminen, sähköasennukset, ilmastointiputkitukset sekä vesi- ja viemäriasennukset. Kokonaisuuteen kuuluu myös maalämpöpumpun ja vesikiertoisen lattialämmityksen asennus. Sisustuksen viimeistely on mahdollista tilata erikseen.

Kuusamossa sijaitseva Ruka vetää puoleensa niin luontomatkailijoita kuin vilkkaasta hiihtosesongista nauttivia talviurheilun ystäviä. Koko perheen hiihtokeskuksena viime vuosina voimakkaasti kehittynyt Ruka yltää kenties Suomen suosituimmaksi talvimatkailukohteeksi.

Myytävät loma-asunnot kunnittain

Mistä sinä etsit loma-asuntoa? Tilaa oma hakuvahtisi Jokakoti.fi-palvelusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.