Ruisrock julkaisi liudan ensi kesän artistikiinnityksiä – Louis Tomlinson ja Offset saapuvat Ruissaloon

Ruisrock alkoi Turun Ruissalossa – katso raportti paikan päältä! 1:58
Katso myös: Raportti tämän vuoden Ruisrock-tunnelmista

Ruisrock julkisti ensi kesän esiintyjiä.

Ruisrockia vietetään ensi kesänä Turun Ruissalossa 5.–7.7.2024.  Festivaali julkisti torstaina 30. marraskuuta liudan artisteja, joka nousevat Ruisrockin lavalle ensi kesänä.

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Louis Tomlinson esiintyy ensi kesänä Ruisrockissa. Tomlinson tuli alun perin tutuksi jättisuosion saavuttaneesta One Direction -poikabändistä, joka on ollut määrittelemättömällä tauolla vuodesta 2016 saakka.

Myös jenkkiräppäri  Offset nousee ensi kesänä Ruisrockin lavalle. Räppärin tuotannon toistomäärät lasketaan miljardeissa. Offset on tuttu myös Migos-kokoonpanosta, jonka hän muodosti yhdessä räppärikollegoidensa Quavon ja edesmenneen Takeoffin kanssa.

Muita ulkomaisia artistikiinnityksiä ensi kesän Ruisrockissa ovat elektronista musiikkia kevyellä pop-vivahteella tarjoileva Romy, muun muassa afrobeatsia, dancehallia ja grimeä yhdistelevä brittiläinen rap-artisti 
J Hus ja rave-poppia esittävä ruotsalainen Yaeger.

Ruisrockin ohjelmisto täydentyy myös kotimaisilla artisteilla. Festivaalille on kiinnitetty Kaija Koo, Behm, Ellinoora, Gettomasa, Sexmane, Lauri Haav, Gasellit, Bee, Bämä, Ursus Factory sekä Robin Packalen.

Ruisrockiin kiinnitettiin jo aiemmin esiintyjiksi Jenni Vartiainen ja PMMP.

Lue myös:

    Uusimmat