Rosa A oli jo varautunut jättämään Love Island -villan – kertoo, miltä tulevaisuus Mikon kanssa näyttää

1:22
Villassa lähti liikkeelle mustasukkaisuuden hyrrä.

Katsojat äänestivät Rosa A:n ja Mikon ulos rakkauden saarelta.

Love Island Suomi -villan joutuivat katsojaäänestyksen perusteella jättämään Rosa A ja Mikko. Rosa A kertoo, että jätti villan taakseen yllättävän rauhallisin ja hyvin mielin. Tummakutrinen kaunotar oli jo alitajuisesti varautunut siihen, että lähdön aika saattaa koittaa.

– Ei ikinä tiedä kuka lähtee ja milloin, mutta kyllä tämä pikkuisen tuli yllätyksenä, että me lähdettiin just Mikon kanssa, Rosa A kertoo MTV Uutisille.

Mikään Love Island -villalla tapahtunut asia ei kaduta Rosaa, eikä hän olisi tehnyt mitään toisin. Hän kertoo olleensa villalla täysin oma itsensä ja näyttäneensä kaikki tunteensa aina iloista itkuihin.

Nainen paljastaa, että he aikovat jatkaa Mikon kanssa tutustumista ulkomaailmassa. Hän kertoo, että sen jälkeen, kun parit olivat hetken aikaa erossa toisistaan miesten lähdettyä Poikamiesleirille, tuntui parin välillä tapahtuneen muutos hyvään suuntaan.

– Olisin halunnut jatkaa tutustumista syvemmin, mutta eihän tämä nyt muuta mitään. Toi kupla puhkesi, ja elämä jatkuu muuten normaalisti, Rosa kertoo.

Pari aikoo luultavasti tavata toisensa piakkoin Suomeen palaamisen jälkeen.

Love Island -villassa pikavisiitin kävi tekemässä myös Mark. Rosa sanoo olleensa jonkin verran kiinnostunut Pariisissa asuvasta komistuksesta, mutta kertoo olevansa tyytyväinen hänen ja Mikon väliseen tilanteeseen.

– Puhuimme juuri eilen Mikon kanssa siitä, että nyt on tullut joku muutos kummankin fiiliksiin silleen hyvään suuntaan, Rosa sanoo.

Nainen ei kiellä, etteikö hänestä ja Mikosta voisi vielä kuulla jotain.

– Olen koko ajan sanonut, että näkisin hyvin, että tämä voisi toimia myöskin ulkomaailmassa. Katsotaan, hän vihjaa.

Rauhallisin mielin villalta poistunut Rosa kannustaa kaikkia sarjaan osallistumisesta kiinnostuneita olemaan rohkeita ja antaa palaa.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja