Roope Salmista härnättiin missisuhteesta suorassa lähetyksessä – Sieppi muikeana yleisössä

Enbuske, Veitola & Salminen -talk show ei päästä vieraitaan helpolla, mutta eivätpä pääse helpolla myöskään ohjelman juontajat.

Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen juontavat yhdessä Maikkarin perjantai-illoissa suoraa talk show’ta. Tiukoista haastatteluista ja puheenaiheista tunnettu ohjelma ei päästä myöskään juontajiaan helpolla.

Tämän sai kokea nahoissan Roope Salminen perjantaina. Salminen seurustelee vuoden 2011 Miss Suomi Sara Siepin kanssa, mutta pari on pitänyt julkisuudessa matalaa profiilia suhteestaan.

Perjantain lähetyksen alussa Veitola ja Enbuske päättivät kuitenkin kuumottaa Roopea suhteesta ja yllyttivät somekansan mukaan leikkiin.

Enbuske oli palaverissa keksinyt, että Roope voisi yhdessä Saran kanssa tulla lempeään rakkaushaastatteluun johonkin syksyn EVS-lähetyksistä. Roope ei tälle kuitenkaan lämmennyt.

Roope yritti lähetyksessä vakuuttaa, että hänen ja Saran suhde ei kiinnosta ketään. Veitola ja yleisö olivat kuitenkin eri mieltä.

– Niin että rakas yleisö, laittakaa vaikka tviittejä #roopejasara-häsällä jos teitäkin kiinnostaa, niin jos ton Roopen sais ylipuhuttua ja ehkä Sarakin sit suostuisi, Veitola maanitteli.

– Suhteemme on alusta asti kiinnostanut ihmisiä, mikä on aika erikoista, Sieppi miettii MTV.fin haastattelussa.

Osallistu keskusteluun! #roopejasara #EVSLIVE

Lisää ohjelman haastatteluja voit katsoa alta:


ENBUSKE, VEITOLA & SALMINEN MTV3-kanavalla perjantaisin klo 21.00.

Lähetykset katsottavissa myös MTV Katsomon kautta!

Lue myös:

    Uusimmat