Ronnie O'Sullivan saapui Suomeen – snookermestari jakoi mahtavan kuvan Finnairin ohjaamosta

Snookerin supertähti Ronnie O'Sullivan laskeutui tänään puolen päivän jälkeen Helsinki–Vantaan lentoasemalle, josta hänen matkansa jatkuu Tampereelle.

O'Sullivan pelaa Tampere-talossa kolme näytösottelua Gary Wilsonia vastaan. Maanantaiaamun lennolla Lontoosta O'Sullivania kyyditti Finnairin kapteeni Sami Erkkilä, joka toimii vielä myöhemmin tänään O'Sullivanin ja Wilsonin välisessä ottelussa tuomarina.

– Suuret kiitokset kapteeni Sami Erkkilälle, joka lensi meidät Helsinkiin ja vetää tänään valkoiset hanskat käteen tuomaroidakseen ottelumme Tampereella. Oli hieno kokemus saada kutsu ohjaamoon laskeutumisen ajaksi, O'Sullivan kirjoittaa sosiaalisessa mediassa julkaisemansa yhteiskuvan yhteydessä.

Erkkilä debytoi snookerin ammattilaiskiertueen tuomarina viime elokuussa European Masters -turnauksessa Saksassa. Tampere-talossa Erkkilä on viimeisen vuoden aikana ehtinyt tuomaroida jo sekä Neil Robertsonin ja Mark Selbyn sekä Selbyn ja Mark Williamsin väliset näytösottelut.

48-vuotiasta O'Sullivania pidetään yleisesti kaikkien aikojen parhaana snookeristina. Hän on voittanut urallaan muun muassa ennätykselliset seitsemän maailmanmestaruutta. Vastaavaan saldoon on modernilla aikakaudella (1969 alkaen) yltänyt hänen lisäkseen vain skotti Stephen Hendry.

Lajin kahdessa muussa suurturnauksessa, UK Championshipissä ja Mastersissa, O'Sullivan on kahdeksalla turnausvoitollaan kummassakin omilla luvuillaan. Ranking-turnausvoittoja O'Sullivanilla on niin ikään ennätykselliset 41.

Lue myös:

    Uusimmat