Romantiikkaa ilmassa: Katso ikimuistoisimmat leffakosinnat

Rakkaus ja romantiikka ovat sellaisia asioita, joita jokainen haluaa elämäänsä. Ennen kuin pääsemme nauttimaan suomalaisten huikeista kosinnoista 23. syyskuuta alkaen, voimme turvautua vielä ikimuistoisiin leffakosintoihin.

Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma alkaa AVAlla tiistaina 23. 9. klo 21.30. Tämän romanttisen ohjelman ansiosta kokosimme kasaan kaikkien aikojen ikimuistoisimmat leffakosinnat.

Ylpeys ja ennakkoluulo

Kosiminen ei ole aina helppoja ja sen voi huomata myös Ylpeys ja ennakkoluulo -sarjassa ja elokuvassa, kun herra Darcy viimein kertoo Elizabethille tunteistaan ja pyytää häntä vaimokseen.

Sinkkuelämää

Sinkkuelämää-elokuvassa Sarah Jessica Parkerin tähdittämä Carrie kokee kovia poikaystävänsä Big-hahmon takia, mutta onneksi kyseinen komistus kuitenkin ymmärtää kosia kaunotartaan vähäeleisesti ja romanttisesti.

Karkausvuosi

Karkausvuosi-elokuvassa kosinta tapahtuu aivan äärimmäisen ihanassa maisemassa. Mies polvistuu ja naisen vastauksesta ei ole epäilystäkään. 

Sweet Home Alabama

Naiset rakastavat koruja ja se kaikkein tärkein niistä on useimmiten oma kihlasormus. Sweet Home Alabama -elokuvassa Reese Witherspoonin tähdittämää Melanieta kositaan keskellä upeaa koruliikettä.

Rakkautta vain

Rakkautta vain -elokuvassa on paljon hauskoja käänteintä ja ihanan romanttisia hetkiä. Yksi ikimuistoisimmista hetkistä on se, kun Keira Knightleyn tähdittävälle hahmolle tehtiin ihana rakkaudentunnustus hänen miehensä ollessa toisessa huoneessa. 

Aina vierelläsi

Aina vierelläsi -elokuvassa Julia Robertsin tähdittämään Isabel-hahmoa kositaan omaperäisellä ja ihastuttavalla tavalla.

Jätä se!

Jätä se! -elokuvassa Jennifer Anistonin hahmo ei voi sietää eräitä miehensä housuja. Ben Affleckin tähdittämä hahmo näkee näissä housuissa mahdollisuuden yllättää tuleva vaimonsa hyvinkin hauskalla tavalla. 

Rocky

Sylvester Stallonen luoma ja näyttelemä Rocky-hahmo on yksi elokuvahistorian sympaattisimmista ja hänen kosintansa on myös juurikin sellainen.

Odottamaton ehdotus

Ryan Reynoldsin ja Sandra Bullockin tähdittämän Odottamaton ehdotus -elokuvan kosinnassa hyödynnetään huumoria ja romantiikkaa sopivassa suhteessa.

Pretty Woman

Pretty Woman -elokuvassa Julia Robertsin tähdittämä Vivian saa nähdä miten suuria elkeitä mies on valmis tekemään elämänsä rakkauden vuoksi.

Lisää romantiikkaa pian luvassa, sillä Kaikkien aikojen kosinta alkaa tiistaina 23.9. AVAlla klo 21.30.

Artikkelia muokattu 16.23: Video vaihdettu.

Lue myös:

    Uusimmat