Rokkareiden hurjimmat seksihurjastelut: 4 600 naista, teinimorsian ja avioton lapsi

Monet kuuluisat rokkarit ovat eläneet kuten sanonta sex, drugs and rock'n roll kuuluu.

Yksi vaimo ja 4 600 rakastajatarta

Kiss-yhtyeen basisti Gene Simmons on tuore ukkomies. Hänet vihittiin Shannon Tweedin kanssa Californiassa lokakuun ensimmäinen päivä kuluvaa vuotta.

Pariskunta on pitänyt yhtä jo 28 vuotta. Simmons, 62, on vitsaillut, että he olivat onnellisesti ei-naimisissa yli 20 vuotta. Parilla on kaksi lasta, parikymppiset tytär ja poika.

Pitkän liiton tukipilari ei ole ollut uskollisuus. Omien laskujensa mukaan Simmons on kellistänyt Shannonin lisäksi noin 4 600 muuta naista. Hän paljasti asian pari vuotta sitten saksalaisen Bild am Sonntag -lehden haastattelussa.

Moni uskoo, että Simmons vain rehvastelee, mutta rokkari väittää ottaneensa jokaisesta valloituksestaan kuvan. Albumia on katseltu sitten yhdessä tyttöystävien kanssa.

Vuonna 2008 internetiin vuoti myös videonauha, jolla Simmons puuhastelee intiimisti tuntemattoman blondin kanssa.

Ammattiapua uskottomuuteen

Entinen malli Shannon on seissyt miehensä rinnalla tämän kyseenalaisesta saavutuksesta huolimatta. Shannon totesi Entertainment Tonight -ohjelman haastattelussa, että jokaisessa suhteessa on ylä- ja alamäkensä. Samassa haastattelussa Gene lupasi tehdä parhaansa ollakseen uskollinen vaimolleen.

– Minun on aika kasvaa aikuiseksi. Olen 62-vuotias. 28 vuotta olen tahrannut Shannonin mainetta. Kun ihmiset ovat kyselleet, kuinka vaimosi voi, olen vain vastannut, että enhän minä ole naimisissa, Gene kertoo.

Simmonsien perhe-elämää on päästy seuraamaan myös Suomessa Gene Simmonsin sukukalleudet -sarjassa, jossa miehen uskottomuutta on käsitelty avoimesti tv-kameroiden edessä.

Rokkari on joutunut turvautumaan ammattiapuun pysyäkseen vaimolleen uskollisena.

– Kuvittele olevasi dietillä ja joudut lukituksi leipomoon, hän on kuvaillut sarjassa terapeutille kuinka vaikeaa on uskollisuus.

Bändärit jonottivat sänkypaikkaa

Rolling Stonesin keulahahmo Mick Jagger, 68, oli yhdessä mallivaimonsa Jerry Hallin kanssa 22 vuotta. Pari tapasi vuonna 1977, avioitui vuonna 1990 ja erosi 1999.

Tarina kertoo, että 1970-luvulla newyorkilaisen hienostokerrostalon aulassa parveili nuoria kauniita tyttöjä. He jonottivat siellä käytännössä pääsyä Mick Jaggerin vuoteeseen. Kun Jerry lähti kuvausmatkoille, Mick poimi aulan jonosta mieleistään seuraa siksi ajaksi, kun emäntä oli työmatkalla.

Vuonna 1999 pari erosi. Heidän neljästä lapsestaan nuorin Gabriel oli tuolloin vasta kaksivuotias. Sittemmin Jaggerien pestaama lapsenhoitaja Claire Verity laverteli julkisuuteen, kuinka hän oli puuhastellut Jaggerin kanssa keittiössä Jerryn ja lasten ollessa viereisessä huoneessa.

Jerry Hall ei tiennyt tästä, vaan viimeinen niitti hänelle oli, kun tuli ilmi, että Jaggerilla oli avioton lapsi brasilialaisen mallin, Luciana Moradin kanssa.

Jerry kuittasi erosta 25 miljoonaa dollaria. Ironista sinänsä, mutta Jerry Hall on toiminut sittemmin erektiolääkkeen keulakuvana.

Teinimorsian teki abortin

Aerosmith-yhtyeen pusuhuuli Steven Tylerin, 63, henkilöhistoriaan mahtuu ainakin yksi traaginen ja nykylainsäädännön valossa myös laiton rakkaustarina.

Tämän vuoden keväällä nainen nimeltä Julia Holcomb avautui julkisesti traumasta, jonka Tyler aiheutti hänelle kolme vuosikymmentä sitten.

Holcomb oli vuosikymmenen Tyleria nuorempi, vain 15-vuotias, kun hän tapasi rokkitähden Aerosmithin keikan jälkeen backstagella.

Tyler rakastui Holcombiin tulisesti ja saadakseen teininuorikkonsa mukaan kiertueille yli osavaltiorajojen Tyler suostutteli Holcombin äidin allekirjoittamaan sopimuksen, jossa luovutti huoltajuuden Tylerille.

Huumehuuruinen suhde kesti kolme vuotta, jonka aikana Holcomb tuli raskaaksi. Lopulta Holcomb sanojensa mukaan päätyi aborttiin Tylerin painostuksesta, ja hänet palautettiin takaisin vanhemmilleen.

Studio55.fi/Piritta Palokangas

Lähteet:

http://www.guardian.co.uk/, http://www.lifesitenews.com/news/, http://blog.zap2it.com/

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja