Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin kemiaa testattiin ennen Twilight-elokuvia – intohimoisen koe-esiintymisen jälkeen ohjaaja pudotti päänäyttelijälle kiusallisen pommin

Robert Pattinson ja Kristen Stewart testasivat kemiaansa toden teolla ennen Twilight-elokuvien kuvauksia.

Huippusuosittu Twilight-saaga sai alkunsa vuonna 2008, kun elokuvasarjan ensimmäinen osa Twilight – Houkutus sai ensi-iltansa. Vampyyreihin keskittyvää saagaa tähdittivät vampyyripoika Edward Cullenia esittänyt Robert Pattinson ja teinityttö Bella Swania puolestaan näytellyt Kristen Stewart.

Pattinsonin ja Stewartin roolihahmot rakastuvat toisiinsa palavasti elokuvissa ja näyttelijöiden välistä kemiaa testattiin jo koekuvauksessa. Elokuvien ohjaaja Catherine Hardwicke on kertonut The Big Hit Podcast -ohjelmassa antamassaan haastattelussa, että intohimoiseksi yltyneen koekuvauksen jälkeen hän ja Pattinson kävivät erikoisen keskustelun, kun Hardwicke mainitsi Stewartin olleen tuohon aikaan vielä 17-vuotias, eli alaikäinen. 

Kaksikon kemiaa testattiin Hardwicken mukaan ohjaajan omalla sängyllä. Tilanne äityi niin intensiiviseksi, että tuolloin 21-vuotias Pattinson jopa tipahti sängyltä. 

– Rob ja Kristen koe-esiintyivät sängylläni toteuttaen suutelukohtauksen, ja Rob oli niin täysillä mukana siinä, että putosi sängyltä. Mietin, että "jätkä, rauhoitu". Ja kuvasin tilannetta pienellä videokamerallani. 

Hardwicken mukaan Stewart totesi ohjaajalle koe-esiintymisen jälkeen haluavansa, että juuri Pattinson esittäisi Edward Cullenia. Ohjaaja kertoo olleensa samaa mieltä, että kemiaa kyllä löytyi runsaasti parin väliltä, mutta olleensa samalla myös huolissaan. 

– Mietin, että Kristen oli 17-vuotias. En halunnut ajautua mihinkään laittomuuksiin. 

Näin ollen Hardwicke mainitsi Pattinsonille Stewartin olevan vasta 17-vuotias. Yhdysvalloissa suojaikäraja on 18 vuotta. 

– Ja hän vastasi, että "aijaa okei, mikäs siinä". 

Twilight-elokuvia ilmestyi yhteensä viisi kappaletta. Pattinson ja Stewart alkoivat seurustella siviilielämässä vuonna 2009 ja he erosivat vuonna 2013.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja