Twilight-elokuvassa nähtiin aikoinaan hämmentävä munapussikohtaus – syy siihen, miksi suosikkihahmo kuljetti mukanaan kananmunia, selvisi viimein

Twilight-elokuvien ohjaaja Catherine Hardwicke paljasti viimein Emmett-vampyyrin kananmunapussin syyn.

Vuonna 2008 ilmestynyt elokuva Twilight – Houkutus sai teinit ympäri maailman sekaisin seksikkäästä vampyyristä Edwardista (Robert Pattinson) ja tämän kauniista ihmisrakkaasta Bellasta (Kristen Stewart). Elokuva perustuu kirjailija Stephenie Meyerin samannimiseen fantasiakirjasarjaan. 

Edward toki ei ollut ainut laatuaan, vaan elokuva vilisi toinen toistaan säväyttävämpiä, nuoria vampyyreita. Eräs näistä vampyyreista oli Edwardin kanssa samaan perheeseen kuulunut Emmett (Kellan Lutz), jonka hahmo puolestaan on vastuussa eräästä elokuvasarjan hämmentävimmistä kohtauksista.

Emmett ja kananmunat tekivät debyyttinsä kohtauksessa, jossa Edwardin perheenjäsenet tekivät vaikuttavan, hidastetun ensiesiintymisensä saapumalla yksi kerrallaan kahvilaan. Urheilullinen ja lihaksikas Emmet kantoi saapuessaan mukanaan läpinäkyvää muovipussia, jossa oli useita kananmunia. Munat päätyivät tämän jälkeen kahvilan pöydälle, jonka ympärillä seurue istui. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bella vilkuili kananmunia jatkuvasti Edwardin puolestaan tuijottaessa tätä ihmetellen, miksei vampyyri pystynyt lukemaan tämän ihmisen ajatuksia. Emmett sen sijaan ei tehnyt koskaan mitään mukana tuomillaan kananmunilla, mikä on vuosien ajan aiheuttanut runsaasti hämmennystä elokuvan katsojien keskuudessa. Toisaalta monet eivät ole edes huomioineet kananmunapussia ennen kuin vasta viime kuukausien aikana, kun keskustelu aiheesta lähti liikkeelle laajalti sosiaalisessa mediassa.

Emmettin näyttelijä Kellan Lutz ei ole suostunut kommentoimaan asiaa, vaan on kertonut "vievänsä salaisuuden mukanaan hautaan": Elokuvien ohjaaja Catherine Hardwicke puolestaan paljasti viimein hiljattain, että kummallinen yksityiskohta oli Lutzin inspiroima.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hardwicke kertoo törmänneensä Lutziin, joka kantoi mukanaan liutaa keitettyjä munia. Ohjaaja oli ihmetellyt, mitä näyttelijä oikein aikoi tehdä munilla. 

– Et kai aio syödä niitä? Hardwicke oli tiedustellut. 

Ohjaajan mukaan Lutz söi tuohon aikaan proteiinipitoisia munia, sillä hän teki työtä valmentajan kanssa saadakseen dieettinsä kuntoon vampyyrin roolia varten. Silti näky hämmensi Hardwickea, joka ei kertomansa mukaan ollut koskaan tavannut ketään, joka kävelisi ympäriinsä kananmunapussin kanssa syöden niitä pitkin päivää. 

– Nauroin niin paljon. Mietin, että okei, Emmettillä on pakko olla nuo munat. Sinun on kannettava sitä (pussia) siinä kohtauksessa, koska se on vaan niin hervotonta. 

Kohtauksessa nähdyt munat eivät suinkaan menneet hukkaan, vaan Lutz todella söi ne kuvausten jälkeen päivällisenään. Vaikka kananmunat olivat varsin outo lisäys kohtaukseen, kävivät ne toisaalta järkeen, sillä vampyyrit tiettävästi käyttivät toisinaan hieman hassustikin erilaisia outoja "asusteita" ja välineitä soluttautuakseen ihmisten joukkoon. 

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja