Robert Pattinson: Tämän takia minut erotettiin koulusta

Nuori kapinallinen Twilight-komistus erotettiin jo 6-vuotiaana koulustaan, kun hän yritti suojella etanoita.

Twilight-elokuvista tuttu näyttelijä Robert Pattinson, 24, paljastaa saaneensa lähtöpassit koulustaan vain 6-vuotiaana, kun hän yritti pelastaa pulaan joutuneita etanoita luokkakaveriensa kynsistä, kertoo Dailymail.

– Kaikilla oli tapana heitellä toisiaan etanoilla koulussa, ja minä vain yritin pelastaa niitä. Jouduin ongelmiin, ja minut jopa erotettiin sen takia. Etanoiden pelastamisen takia! Onnistuin pelastamaan neljäsataa tai viisisataa etanaa, ja pidin niitä luokan perällä Etanalandiassa, Robert kertoi.

Robert kertoo tunteneensa myötätuntoa etanoita kohtaan, mutta opettaja ei piitannut Robert-raukan tunteista, vaan hävitti koko etanakokoelman.

Kapinallisuus ei suinkaan ole kadonnut, sillä nuori komistus kertoi olleensa vastikään roadtripillä halki Yhdysvaltojen, ja laulaneensa R Kellyn kappaleen I Believe I Can Fly teksasilaisessa karaokebaarissa kaverinsa kanssa.

– Ihmisillä oli keskisormet pystyssä koko kappaleen ajan. Lauloimme karaokea varmaan seitsemän tuntia yhteensä. Se oli ihan mahtavaa. Yksi elämäni parhaita päiviä, Robert kertoi.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja