Robert Heleniuksenkin kesyttänyt raskaansarjan jätti saa revanssinsa – edellinen kohtaaminen päättyi venäläistähden tylyyn koukkuun

Venäjän Aleksandr Povetkin ja Ison-Britannian Dillian Whyte kohtaavat raskaansarjan uusintaottelussa 21. marraskuuta, kertoo Tass. Nyrkkijättien edellinen kohtaaminen elokuussa päättyi Povetkinin tymäysvoittoon.

Whyte hallitsi ensimmäistä ottelua, ja Povetkin kävi kahdesti kanveesissa ennen ratkaisua. Povetkinin hirmuinen vasen koukku päätti kuitenkin ottelun venäläisen eduksi kertalaakista. Povetkin sai viidennen erän tyrmäyksellään hallintaansa WBC-liiton väliaikaisen mestarin tittelin.

Whyte vaati uusintaottelua välittömästi tappion jälkeen. Kaksikon sopimuksessa oli pykälä uusintaottelusta, joka nyt pannaan täytäntöön.

Povetkinin saldo 39 ottelusta on 36 voittoa, joista 25 tyrmäyksellä. Hän on hävinnyt kahdesti, Anthony Joshualle ja Vladimir Klitshkolle. Tilillä on myös yksi ratkaisematon.

Whyte puolestaan on kiivennyt kehään 29 kertaa. 27 voitosta 18 on tullut tyrmäyksellä. Whyte on hävinnyt urallaan kaksi kertaa, Povetkinin lisäksi Joshualle.

Lokakuussa 2017 White kohtasi Suomen Rober Heleniuksen Cardiffissa. Ottelu päättyi yksipuolisen esityksen jälkeen Whiten yksimieliseen pistevoittoon.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja