Robbie Williams suunnittelee perheenlisäystä

Robbie Williams keskustelee parhaillaan vaimonsa Ayda Fieldin kanssa, milloin olisi oikea aika perustaa perhe.

Laulaja Robbie Williams avioitui elokuussa näyttelijä Ayda Fieldin kanssa. Vaimosta pesueen voisi perustaa heti, mutta Williams yrittää vakuuttaa, että sitä ennen yhdessä kannattaisi nähdä maailmaa.

– Minä ja rouvani neuvottelemme parhaillaan lasten hankkimisesta. Hän haluaisi tehdä niitä heti, ja minä olen enemmänkin sitä mieltä, että matkusteltaisiin nyt ensin ympäri maailmaa ja nautittaisiin toisistamme kahden, Robbie kertoo.

Robbie myöntää, ettei hän Aydan rengastettuaan ole koskaan ollut onnellisempi ja on keskittynyt pitämään niin paljon hauskaa elämässään kuin mahdollista.

– Olen todella onnellinen elämästäni, jonka olen saanut. Minulla on uskomaton vaimo, meillä on hyvin mutkaton suhde, kahdeksan koiraa, arki aurinkoisessa Los Angelesissa – elämä hymyilee. Mitä tahansa nyt teenkin, sen on oltava hauskaa, Robbie myhäilee.

36-vuotias tähti on myös tyytyväinen Take Thatin paluuseen ja myöntää, että on mahtavaa hengailla taas Gary Barlown, Mark Owenin, Jason Orangen ja Howard Donaldin seurassa.

– Rakastan kaikkea bändiin liittyvää. Totta puhuen minulla tuskin olisi hirveästi tekemistä ilman Take Thatia muutenkaan. Olemme saaneet vanhat erimielisyydet sovittua, bändistä vuonna 1995 soolouralle lähtenyt Robbie kertoo. Take Thatin kuudes albumi Progress julkaistaan 22. marraskuuta.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: WireImage

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja