Robbie Williams pakahtuu onnesta: Tyttölapsi tulossa!

Ilouutisia! Robbie Williamsin vaimo Ayda Field odottaa tyttölasta. Tuleva tytär on pariskunnan esikoinen.

Take That -yhtyeen riveistä tuttu sooloilija Robbie Williams, 38, saavat yhdessä vaimonsa Ayda Fieldin, 32, kanssa tyttölapsen syyskuussa. Pariskunta kertoi raskaudesta suurelle yleisölle kertoen 'itkeneensä onnesta'.

"Hei ystävät, olen salannut tämän teiltä kaikilta. Minusta ja Aydasta tulee äiti ja isi tänä vuonna", Williams kirjoitti sivuillaan lukuisten huutomerkkien kera. Tyylilleen uskollisena mies kertoi, että he olivat harrastaneet seksiä ja se näemmä toimi: vaimo on nyt raskaana.

"Rakastan tuo pientä ihmislasta joka kasvaa Aydan masussa.. tuskin maltan odottaa tulla isäksi. Itken nyt", liikuttunut Williams kirjoitti.


Lähipiiristä kerrotaan, että pariskunta on jo alkanut miettiä nimiä esikoistyttärelleen. Nimivaihtoehtoja kerrotaan olevan muun muassa Roberta, Genevieve ja Alice.

– Hän (Robbie Willimas) on aina halunnut tulla isäksi, joten hän tulee kohtelemaan tulevaa tytärtään kuin prinsessaa, lähipiiristä kerrotaan.

– Hän haluaa tyttärensä saavan vain parasta. Hän on jo nyt aivan hulluna vauvaansa – ja miksei olisi? Hän on mahtava tyyppi ja olen varma, että hänestä tulee loistoisä.

Robbie Williams ja Ayda Field ovat kulkeneet käsikynkässä vuodesta 2006 alkaen. Pariskunta meni naimisiin elokuussa 2010.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk, Contactmusic, Splash

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja