Robbie Williams lanseerasi vaatemalliston: Inspiraatio kovanaama-isoisältä

Robbie Williamsin vaatemallisto on saanut inspiraationsa isoisältä. Jack-niminen herra opetti Williamsille kovanaaman otteita, koska pelkäsi, että pojasta tulee liian pehmeä.

Laulaja Robbie Williams lanseeraa oman vaatemalliston, dailymail.co.uk -sivusto kertoo. Mallisto on saanut inspiraationsa tähden isoisältä Jack Farrellilta, joka oli tunnettu tyylitajustaan. Isoisästä tuli Williamsin roolimalli, kun tähden isä jätti perheensä Williamsin ollessa nuori poika.

– Hän oli huolissaan, että minusta tulee liian pehmeä, kun naiset kasvattavat minut. Hän opetti minut hyppimään ylös ja alas, jotta jalkani vahvistuisivat. Lisäksi hän opetti minulle, kuinka lyödään, Williams kertoo.

Maskuliininen mallisto on saanut inspiraationsa myös Savile Row -tyylisistä rikkaan miehen puvuista, jotka tunnetaan terävistä leikkauksista ja tyylikkäistä yksityiskohdista. Williamsin mallisto sisältää vintage-tyylisiä hattuja, villapaitoja ja takkeja. Hinnat vaihtelevat 35 punnan ja 350 punnan välillä.

Muotialan ensikertalainen sai projektiinsa apua stylistiltään Marcus Lovelta ja hiustaiteilija Oliver Woodsilta.Williamsin edustaja kertoo, että mallisto henkii perinteitä, mutta siihen on yhdistetty myös modernia tyyliä. Vaatteet eivät ole prameilevia, ja esimerkiksi logot on piilotettu vaatteiden sisäpuolelle.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja