Mainos

Ritarillisuus on kuollut: Miehet eivät enää halua maksaa treffien kuluja

Vaikka monet naiset ovatkin jo tottuneet siihen että treffeillä kulut maksetaan puoliksi, ritarillisuuden häviäminen saattaa kuitenkin tulla yllätyksenä: puolet miehistä eivät koe ensitreffien kustantamista enää pakolliseksi!

Niiden miesten määrä, jotka eivät missään nimessä suostu maksamaan kuin maksimissaan 20 euron kulut ensimmäisillä treffeillä, on uuden Date night -elokuvan lanseerauksen yhteydessä järjestetyn kyselyn mukaan vain kymmenisen prosenttia.

Mutta puolet kaikista kyselyyn vastanneista miehistä on sitä mieltä, että ei voi olla mitenkään automaatio, että mies kustantaa ensimmäiset treffit.

14 prosenttia miehistä kertoi, etteivät he maksa koskaan mitään ollessaan ulkona naisen kanssa.

Lisäksi miesten aktiivisuus oman ulkonäkönsä eteen treffejä varten on myös hämmästyttävän alhainen. 15 prosenttia miehistä tuumasi, että he selviytyvät treffikuntoon alle 10 minuutissa.

Brittinaiset panostivat deitteihin noin 50 euron edestä ja kuluttivat liki tunnin ulkonäkönsä kohentamiseen ennen treffejä.

Miesten kannattaisi kuitenkin harkita ritarillisten eleiden säilyttämistä, sillä naisista 86 prosenttia haluaisi miehen avaavan heille oven. Neljäsosa naisista on myös vakaasti sen kannalla, että miehen tulee aina maksaa lasku ravintolassa.

MTV3/Helmi

Lähde: Mirror.co.uk

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.