Mainos

Risto Räppääjä vetää taas väkeä

Mari Rantasilan ohjaama koko perheen musiikkielokuva Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on saanut runsaassa viikossa satatuhatta katsojaa. Yksin viime viikonloppuna se keräsi yli 40 000 katsojaa. Ensimmäinen Risto Räppääjä -elokuva kaksi vuotta sitten oli vuoden 2008 katsotuin kotimainen elokuva, joka sai elokuvateattereissa 211 832 katsojaa.

Vantaan Flamingon elokuvateatterin teatterivastaava Markku Riekkinen kertoo, että monelle lapselle Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on ollut heidän ensimmäinen elokuvateatterikokemuksensa.-On ollut ilo huomata kuinka hyvällä tuulella kävijät ovat olleet ja tunnelma on tarttunut myös teatterin henkilökuntaan, sanoo Riekkinen.

Pääosissa Risto Räppääjänä ja Nelli Nuudelipäänä nähdään Severi Heikkilä ja Lauramaija Luoto. Muissa päärooleissa ovat Annu Valonen (Rauha Räppääjä), Ulla Tapaninen (Elvi Räppääjä) ja Martti Suosalo (Lennart Lindberg). Elokuvan musiikin on säveltänyt ensimmäisestä Räppääjästä Jussin voittanut Iiro Rantala. Elokuvan tuottavat Lasse Saarinen ja Rimbo Salomaa.

Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan suosittuun Risto Räppääjä -teossarjaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.