Mainos

Rikkaiden seksijuhlat päätyivät veriseen mustasukkaisuusdraamaan – italialaisella paratiisisaarella on kätköissään synkkä salaisuus

Italian rannikolla on saari, jossa yläluokka järjesti aikanaan villejä seksijuhlia. Jumalainen saari kantaa mukanaan myös synkkää salaisuutta. 

Smaragdinvihreää vettä, sininen taivas ja jylhät kalliomaisemat. Italian rannikolla olevalla Zannone-saarella on kaikki, mitä italialaiselta autiosaarelta voisi odottaa. Mutta saaren historiassa on myös jotain odottamatonta.

Siellä järjestettiin orgioita.

Saaren korkealla kohdalla seisoo valkoinen siirtomaahuvila. Siellä markiisi Casati Stampa piti ylellisiä seksijuhlia vuosien ajan.

Stampa oli italialainen markiisi, joka oli vuokrannut vuonna 1959 saaren Italian valtiolta. Hän kunnosti saarella olleen huvilan.

Markiisilla oli erikoisia mieltymyksiä. Hän nimittäin nautti siitä, kun sai katsoa muiden miesten harrastavan seksiä hänen vaimonsa kanssa. Markiisi ei itse osallistunut orgioihin, mutta monesti kuvasi akteja.

1960-luvulla saaresta tuli yläluokan salainen orgiapaikka, jossa kävi runsaasti rikkaita vieraita irstailemassa.

Juhlissa juotiin myös raskaasti ja toteutettiin mitä erikoisimpia fantasioita.

Vaikka orgioiden oli tarkoitus pysyä yläluokan salaisuutena, lähiseudun asukkailla oli aavistus, mitä saarella tapahtuu. Saaren seksijuhlat olivat julkinen salaisuus, mutta asiasta ei ääneen puhuttu.

– Saarta pidettiin seksisaarena, mutta kukaan tuolloin ei sanonut sitä ääneen, matkaopas Riccardo Peci sanoo CNN:lle.

Orgiat päätyivät mustasukkaisuusdraamaan

Orgiat päätyivät verisesti vuonna 1970, jolloin markiisin vaimo rakastui yhteen seksipartneriinsa. Yllättäen markiisi tuli mustasukkaiseksi. Mustasukkaiseksi tullut markiisi ampui vaimonsa, miehen sekä lopulta itsensä ullakkohuoneistoissa Roomassa.

Saarella tapahtuneiden orgioiden jäljille päästiin vasta markiisin kuoleman jälkeen, kun hänen päiväkirjansa löydettiin. Siinä hän oli yksityiskohtaisesti kertonut saaren tapahtumista. Hänen pöytälaatikoistaan löytyi myös noin 1 500 valokuvaa orgioista.

Kun tieto orgioista tuli julki, valtio purki vuokrasopimuksen ja otti saaren takaisin haltuunsa. Nykyään saarella ei ole mitään toimintaa, eikä kukaan asu saarella.

Saarelle tehdään nykyään turistimatkoja ja CNN:n haastatteleman matkaoppaan mukaan kertomukset huvilasta ja sen seksijuhlista ovat ehdottomasti turistimatkojen kohokohta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja