Rihanna muutti pois kodistaan – tämä pelästytti laulajan!

Poptähti Rihannan talolla nähtiin vilinää, kun muuttomiehet kantoivat laulajan tavaroita pois. Ilmeisesti lukuisat murtovarkaudet saivat Rihannan hylkäämään kotinsa.

Räväkästä tyylistään ja menevistä biiseistään tunnetun laulaja Rihannan kerrotaan saaneen tarpeeksi kotiinsa kohdistuneista murtovarkauksista. Muuttoautot onkin jo nähty Los Angelesin Pacific Palisadesissa sijaitsevan kodin ulkopuolella.

Rihannan kotiin yritettiin murtautua viimeksi syyskuun lopussa, kun epäilty murtovaras koetti päästä takaoven kautta taloon sisään. Rihanna itse oli tapahtuma-aikaan Australiassa Diamonds-kiertueellaan. TMZ-sivuston mukaan Rihanna ei ole käynyt Pacific Palisadesin talossa kahteen kuukauteen.

Myös kesäkuussa poliisi hälytettiin talolle, kun 26-vuotias mies oli yllätetty laulajan tontilta. Rihanna ei tuolloinkaan ollut kotona.

Hiljattain tähti joutui myös hakemaan lähestymiskieltoa pakkomielteiselle fanille, joka oli murtautunut naapuritaloon luullessaan sitä Rihannan kodiksi.

Tähden hylkäämässä kodissa on seitsemän makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta ja upea keittiö. Pihalta löytyy uima-allas sekä neljän auton autotalli. Hulppealla takapihalla on tilaa yli 500 neliömetriä.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Daily Mail/TMZ

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja