Reppumatkalle muksujen kanssa

Brittiläinen matkailuohjelma Lasten kanssa maailmalla kertoo Anja ja Wilco Drewn reissusta maailmalle - kolmen lapsen ehdoilla.

Wilco ja Anja Drewlla on kolme alle kaksivuotiasta pientä poikaa, Olli, Max ja Freddie. Kuulostaa mutkikkaalta jo itsessään, mutta mutkikkaammaksi menee. Perhe on nimittäin päättänyt lähteä koko poppoolla matkustamaan ympäri maailmaa, todistaen, että maailmanmatkailu on mahdollista myös pienten lasten kanssa eläville. Luvassa on mielenkiintoinen katsaus mukuloiden kanssa matkustamisen iloihin ja kompastuskiviin.

Tämä epätavallinen reissuporukka aloittaa matkansa Kapkaupungista, josta reissu jatkuu Perthin kautta Hongkongiin. Seuraava etappi löytyy Moskovasta ja perhelomailu laitetaan testiin Pietarissa. Täältä matka jatkuu pohjoiseen kohti Osloa, josta reissaaminen huipentuu matkailuautolla Yhdysvaltojen halki ajamiseen.

Sarjassa tutustutaan moniin muihinkin matkakohteisiin, joiden soveltuvuus perhematkailuun tulee selvitettyä perusteellisesti Anjan ja Wilcon taaperotestissä. Täysin kommelluksitta matka ei kuitenkaan suju, sillä jo Kapkaupungissa pikku-Freddie satuttaa päänsä tipahtamalla betonilattialle, ja pää on päästävä kuvaamaan paikalliseen sairaalaan. Pieni muhkura matkassa ei silti pistä stoppia raudan lujan Drewn perheen maailman matkailulle ja matka jatkuu suunnitelmien mukaan.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja