Mainos

Rento fiilis keittiöön

Houkuttelevat värit ja puhtaat muodot tuovat selkeyttä ja leikittelevää iloa kokkaukseen ja kattaukseen. Valitse jotain uutta keittiösi väriläiskäksi tai toivo häälahjaksi koko sarjaa.

Rohkeaa hulluttelua

Kokonaan uusi astiabrandi Vivo Villeroy & Bochilta kannustaa keksimään raikkaita ja luovia kattausratkaisuja. Se istuu nuorekkaaseen elämäntyyliin ja sopii ihmisille, jotka haluavat mielenkiintoisia mutta kohtuuhintaisia astioita moderniin kotiin.

Astioiden muodot ja värit johdattelevat ajatukset Vivon teemaan – konstailemattomaan ja rentoon tapaan nauttia elämästä olipa kyse kokkaamisesta ystävien kanssa, spontaanista tapaamisesta tai tavanomaisesta aamiaisesta. Vivoa myydään Citymarketeissa kautta maan.

Kuviot uusiksi

Hackmanin uusi kattaussarja Flirt tuo aterimiin ja tarjoiluvälineisiin täysin uudenlaiset värit ja ennen näkemättömät kuviot. Kaikki Flirt-kuviot ja -värit sopivat yhteen, joten jokainen voi luoda yhdistelmistä omia, persoonallisia kattauksia.

Flirt-maailmaan kuuluu aterimia, tarjoiluvälineitä ja tarjoilukulhoja, joita voi ostaa yksitellen, yhdistelminä tai sarjana. Flirttailu alkaa tervehtimisestä – siitä värien ja kuvioitten nimet Hello, Hei ja Hola. Flirtin muodon on suunnitellut Pentagon Design, värimaailmasta ja kuvioista vastaa Dog Design.

Tunnelmointia

Ruotsalaisen arkkitehdin Thomas Sandellin suunnitteleman uuden Glow-öljylampun modernin muodon sisältä löytyy elävä liekki, jonka loiste tuo tiukasti pelkistettyyn muotoon lämpöä ja pehmeyttä. Se istuu kauniisti modernin keittiön ikkunalle. Kartioon perustuva muoto on kaunis ilman tultakin, se on kunnianosoitus vanhalle mestarille Kaj Franckille, jonka Kartio-lasi viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan.

– Ei ole mitään kauniimpaa kuin pienen ulkotulen valo, se on verrattavissa vain auringonnousuun Itämeren yllä, Sandell toteaa.

Maagista Taikaa

Lontoossa asuvaa suomalaistaitelijaa Klaus Haapaniemeä pidetään yhtenä aikamme omintakeisimmista kuvittajista. Hänen vahvojen värien Taika-kuvio yllättää nyt mustavalkoisena: kuviosta tulee voimakkaan graafinen ja jopa vielä salaperäisempi, maagisempi. Haapaniemen hienostuneet piirrokset toimivat mainiosti myös silhuetteina. Mustavalkoisuus ei mene koskaan pois muodista – sillä on aina vankat kannattajansa.

Hyviä hetkiä

Lämpimän harmailla väreillä sävytetty Tempo on Pentikin uusi vaihtoehto modernin ja pelkistetyn muotoilun ystäville. Sarjaan kuuluu astiaston lisäksi maljakoita ja sisustustekstiilejä.

Teksti: Sari Yli-Salomäki/HÄÄT-lehti
Kuvat: valmistajat

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.