Mainos

Renny Harlin vihjaa: Cameo-rooli Herculeksessa

Ohjaaja Renny Harlin saatetaan nähdä cameo-roolissa omassa Hercules-elokuvassaan.

Renny Harlin ohjaa Millennium-tuotantoyhtiön suurprojektin, antiikin Kreikan puolijumalan tarinaan perustuvan Hercules 3D -elokuvan. Elokuvan pääroolissa Herculeksena nähdään Twilight-elokuvien tähti Kellan Lutz.

Harlin kertoi Hercules-projektistaan yhteisöpalvelu Redditin Ask Me Anything -keskustelussa. Keskusteluun osallistuneet fanit pystyivät kysymään ohjaajalta halumiaan kysymyksiä ja eräs fani tiedusteli, nähdäänkö Harlin elokuvassa cameo-roolissa? Cameo-roolilla tarkoitetaan sitä, että henkilö esiintyy elokuvassa omana itsenään.

– Pelkään, että näin tulee käymään, Harlin vastasi.

Harlin ei kuitenkaan avaa sen enempää, millaisessa roolissa ja missä yhteydessä hänet mahdollisesti elokuvassa nähdään. Elokuvaa kuvattiin keväällä Bulgariassa ja Harlin kertoo innokkaasti kuvausten järjestämisestä.

– Oli mahtavaa luoda kokonainen maailma elokuvaa varten. Kaikki asuista ja kulisseista lähtien on tehty käsin. Ei kukaan osaa tarkalleen sanoa, miltä antiikin kreikkalaiset ovat näyttäneet, joten oli unelma päästä sekoittamaan todellisuutta ja fantasiaa.

Fanit tiedustelivat Harlinilta myös lempinäyttelijöitä. Harlin hehkuttaakin näyttelijä Samuel L Jacksonia, joka nähtiin ohjaajan vuoden 2007 Cleaner-elokuvassa.

– Samuel L Jackson on yksi lahjakkaimmista, ammattilaisimmista ja hauskoimmista näyttelijöistä, jonka kanssa olen tehnyt töitä. Maltan tuskin odottaa, että pääsisin jälleen tekemään yhteistyötä hänen kanssaan. Minulla on ollut onnea, kun olen päässyt työskentelemään niin mahtavien tyyppien kanssa. Kellan Lutz oli todella upea Herculeksessa, Harlin kertoo.

Hercules 3D saa ensi-iltansa ensi vuonna.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja