Renne Korppilalle potkut NRJ:ltä: Helpottunut olo

Renne Korppilan yhdeksän ja puoli vuotta kestänyt ura radiokanava NRJ:n palveluksessa on tullut päätökseensä.

Suosikkijuontaja Renne Korppila, 39, vahvistaa tiedon MTV.fille hyväntuulisena. 

– Kyllä näin on. Tämän kuun lopussa olisi tullut 9,5 vuotta täyteen, sillä työsopimukseni on päivätty 1.8.2006, Korppila laskeskelee. 

– Nyt on yllättävänkin hyvä fiilis, vähäsen jopa helpottunut. Olen kaipaillut pientä uudistumista jo pidemmän aikaa, mutta virka on aina virka, ja ala tällainen. Nyt maailma on auki, Korppila kertoo. 

Hän huomauttaa, ettei pestin päättymiseen liity minkäänlaista draamaa. 

– NRJ on ollut aina nasta paikka olla töissä. Olen saanut tehdä työkseni sellaisia asioita, joita ei olisi taatusti päässyt tekemään missään muualla. Tilanteeseen ei varmasti liity minun tai firman puolesta mitään henkilökohtaista.

Suomalainen radiokenttä on kokenut melkoisia mullistuksia viime kuukausien aikana, ja Korppila ei suinkaan ole ainoa tuttu juontaja, joka on joutunut jättämään pestinsä. Muun muassa Ile Jokinen sai potkut Radio Novalta 19 vuoden jälkeen ja myös Voice-kanavan Lauri Kottonen joutui uusiin hommiin. 

– Sikäli tilanteessa ei ole mitään erikoista, tässä päädyttiin vain yhdeksi nimeksi siihen pitkään listaan, Korppila toteaa. 

Korppila ei tiedä vielä, mihin suuntaa seuraavaksi. Radiojuontaja kouluttautui vuosi sitten myös personal traineriksi. 

– Ensin otan vähän aikaa iisisti ja annan pölyn laskeutua. Sitten sitä voisi miettiä, että josko tekisi PT:n hommia hetken ja katsella, olisiko media-alalla jotakin kiinnostavaa hommaa meikäläiselle. En ota stressiä tässä vaiheessa, mies toteaa pirteänä. 

– Hommiahan löytyy aina, enkä ole koskaan pelännyt töitä. Nyt on aika lähteä hakemaan jotain uutta. 

Lue myös:

    Uusimmat