Renee Zellweger, kumpi oli parempi suutelija – Colin Firth vai Hugh Grant?

Bridget Jones: Elämä jatkuu -elokuvassa pääosaa esittää jälleen Renee Zellweger. – En halunnut vaarantaa roolia millään tavalla tekemällä jatko-osaa, joka ei merkitse mitään, vaan joka tehdään siksi, että voimme, Zellweger kertoi About Moviesille.

Bridget Jones: Elämä jatkuu on HelenFieldingin menestysromaaniin pohjautuva elokuva kolmekymppisestä Bridget Jonesista, joka kamppailee rakkaus- ja laihdutushuolien keskellä. Jatko-osa jatkaa siitä, mihin edellinen elokuva jäi. Pääosaa esittää jälleen Renee Zellweger.

Zellweger pohti kakkososan tekemistä pitkään, koska Bridgetin rooli oli hänelle merkityksellinen.

– En halunnut vaarantaa roolia millään tavalla tekemällä jatko-osaa, joka ei merkitse mitään, joka tehdään siksi, että voimme, Zellweger kertoi About Moviesille.

– Halusin olla varma, että motivaatio elokuvan tekemiseen tulee luovalta puolelta.

Elokuvassa Bridget alkaa toivoa kosintaa hyvin lyhyen seurustelun jälkeen. Zellwegeristä ajatus oli epämukava: hän pohti, tekeekö kosinnan kaipaaminen Bridgetistä epätoivoisen oloisen.

– Uskon, että hän (Bridget) tietää, että kosinnan odottaminen on epäsoveliasta. Uskon, että ajasta riippumatta me kaikki naiset tiedämme, ettei kuuden viikon jälkeen aleta kysellä "tapailetko vielä muita naisia", puhumattakaan siitä, että kysyisimme "no, onko tämä suhde pitkäaikainen vai ei", Zellweger kuvaili.

Zellweger kuitenkin kertoo Bridgetin rakastettavuuden kumpuavan myös tämän kyvyttömyydestä pitää asioita sisällään.

Pelkoa lisäkilojen puolesta

Zellweger lihoi Bridget Jones - elämäni sinkkuna -elokuvaa varten 11 kiloa. Myös kakkososassa Briget tuskailee painonsa kanssa. Zellweger puolestaan pelkäsi hankkimiensa lisäkilojen katoavan rankan työtahdin vuoksi.

– Tunnetasolla painonnousu ei vaikuttanut minuun muuten kuin siten, että pelkäsin, ettei tulos olisi oikeanlainen tai tarpeeksi hyvä. Teimme niin paljon töitä, Zellweger totesi.

Bridgetin aksentti sen sijaan tuotti Zellwegerille päänvaivaa, sillä siihen täytyi kiinnittää paljon huomiota.

– Oli kuin olisin aloittanut taas alusta. Olin kauhuissani, koska aksentti kehittyi ja siitä tuli arkea hyvin erityisellä tavalla viime kerralla, Zellweger kuvaili.

Hän kuitenkin sai paljon apua aksentin suhteen.

BarbaraBerkery oli paikalla joka päivä sanomassa "ei, sanoit sen liian tarkkasti, sössötä, sössötä". Bridgetillä on hyvin tietynlainen S, jota hän käyttää puhuessaan. Siihen piti kiinnittää paljon huomiota.

Elokuvassa Bridgetiä viekoittelevat ColinFirth ja HughGrant. Kumpi oli parempi suutelija?

– En koskaan kerro vastausta kysymykseen. En koskaan!


AVA/Maria Aarnio

Lähde: About Movies

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat