F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Red Bull -pomolta Ferrariin liittyvä paljastus – lupaavia uutisia Kimi Räikkösen kannalta

5:17
Videolla F1-kauden 2020 yhteenvetoa.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko väittää, että F1-jätti Ferrari on ottanut ison kehitysaskeleen viime vuoden sukelluksen jälkeen. Kehityskohde liittyy vahvasti moottoreihin, mikä tietää hyviä uutisia myös Alfa Romeolle ja sen suomalaiskuskille Kimi Räikköselle.

Ferrarin romahdus oli yksi viime kauden isoimmista F1-aihealueista. Italialaistalli tipahti ulos voittotaistelusta, jumittuen keskikastiin. Valmistajien MM-sarjassa Ferrari oli vasta kuudes. Edelle ehtivät muun muassa McLaren, Racing Point ja Renault.

Ferrarin yksi merkittävin ongelma liittyi sen tehottomaan moottoriin. Nyt Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko kertoo toisenlaista viestiä.

– Ymmärtääkseni moottoreiden suhteen he ovat ottaneet ison askeleen eteenpäin, Marko sanoi RTL:lle.

– He ovat päässeet yli viime kauden shokista, kun he olivat 50 hevosvoimaa muita perässä. Nyt he ovat erittäin motivoituneita. Ferrari taistelee varmasti valmistajien MM-sarjan kolmospaikasta, Marko ennustaa.

Ferrarin heikot moottorit vaikuttivat suoraan myös sen asiakastallien tilanteisiin. Sekä Alfa Romeo että Haas kokivat suuria vaikeuksia – jumittuen joukon hännille.

Uuden F1-kauden on määrä alkaa 28. maaliskuuta Bahrainissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja