Real Madridin tähtipuolustaja korostaa El Clasicon erityisyyttä – joukkueella on jo suunnitelma Lionel Messin varalle

Real Madridin tähtipelaaja Raphael Varane odottaa innolla keskiviikkoillan kutkuttavaa El Clasicoa. Varanella on jo oma erityinen suunnitelmansa Barcelonan Lionel Messin varalle.

Keskiviikkoiltana jalkapallomaailma pysähtyy seuraamaan Real Madridin ja Barcelonan välistä huippukamppailua. Otteluun lähdetään kutkuttavista lähtökohdista, kun kaksikko majailee tasapisteissä sarjan kärkipaikalla.

Real Madridin ja Barcelonan kausi on käynnistynyt hieman yskähdellen, mutta viime otteluiden aikana joukkueet ovat löytäneet jälleen vahvaa virettään. Varanen mukaan El Clasico on aina erityinen ottelu, eikä vanhoilla tuloksilla ole merkitystä.

– Ei epäilystäkään, että se on erityinen. Kun molemmat joukkueet saapuvat kentälle, he jättävät epäilyksensä syrjään ja taistelevat. Ei ole väliä, miten aiemmat pelit ovat sujuneet. Kun astut kentälle, kaikki on erilaista, Varane toteaa Goalin mukaan.

Maailman parhaaksi pelaajaksi hiljattain valittu Lionel Messi on tälläkin kaudella ollut Barcelonan ykköstähtiä. Messi johtaa maalipörssiä 12 maalillaan. Varane tiedostaa Messin vaarallisuuden, mutta tietää myös, miten argentiinalaistähti pysäytetään.

– Hän on erityinen pelaaja, eikä häntä vastaan voi puolustaa kuin jotain muuta pelaajaa. Hänellä on ominaisuutensa, mitkä vaativat keskittymistä. Meidän on puolustettava häntä vastaan yhdessä joukkuetovereiden kanssa, Varane kertoo.

– Se on yhteistyötä. Meidän täytyy jättää hänelle niin vähän tilaa kuin mahdollista, Varane jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat