Real Madridin sensaatiovahdin yllä leijuu kysymysmerkkejä "elämänsä tärkeimmän pelin" kynnyksellä – jakoi faneille murtuneen viestin

Real Madridin tolppien välissä upean kauden pelanneen Andri Luninin valmistautuminen lauantaiseen Mestarien liigan finaaliin ei ole sujunut ruusuisesti.

Lunin nousi tällä kaudella upealla tavalla Real Madridin ykkösvahdiksi ohi Chelseasta lainatun Kepa Arrizabalagan, kun tähtivahti Thibaut Courtois oli sivussa polven ristisidevamman vuoksi.

25-vuotias ukrainalaisvahti on esiintynyt Realin maalin suulla häikäisevästi ja on osaltaan ollut siivittämässä Los Blancosia taas Mestarien liigan finaaliin.

Vakuuttavista otteistaan huolimatta Lunin saattaa hyvinkin joutua lauantain finaalissa vaihtopenkille. Courtois on toipunut taas pelikuntoon, eikä Luninin finaaliviikko ole sujunut hyvin.

Lunin on kärsinyt tällä viikolla influenssasta ja taudista toipuva veskari matkusti Lontooseen erillään muusta joukkueesta, jotta muu joukkue välttyisi tartunnalta.

Lunin jakoi apeita tunnelmiaan Instagram-tilillään torstaina.

– Olen todella surullinen, etten ole pystynyt valmistautumaan kauden ja elämäni tärkeimpään peliin yhdessä joukkueeni kanssa. Kiitos tuesta, viesteistä ja kannustuksesta, Lunin kirjoittaa Instagram-tilillään.

Real Madrid ja Borussia Dortmund iskevät yhteen Mestarien liigan finaalissa lauantaina. Lontoossa pelattavaa ottelua voi seurata MTV Katsomosta sekä MTV3-kanavalta 21.55 alkaen. Ennakkostudio käynnistyy MTV Katsomossa jo kello 20.00 ja MTV3-kanavalla kello 21.25.

Lue myös:

    Uusimmat