Real Madridilla musta ilta Pariisissa! Tuttu mies kuritti kahdesti – Cristiano Ronaldon Juventus menetti voiton viime hetkillä

Real Madridia 2010-luvun alussa edustanut Angel di Maria rankaisi entistä seuraansa kahdesti, kun PSG juhli valkopaidoista 3–0-voittoa jalkapallon Mestarien liigassa.

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Ensimmäisen osumansa di Maria tuikkasi tarkasti etukulmasta sisään Juan Bernat'n sivulta tarjoamasta syötöstä.

Toisen häkkinsä argentiinalaistähti painoi lyhyellä latauksella oikeaan kulmaan. Di Maria sai rangaistusalueen rajan takaa lähteneeseen kutiinsa paljon voimaa.

PSG:n kolmas osuma syntyi toisen jakson lisäajalla, kun Bernat tarjoili ja Thomas Meunier tuikkasi pallon tyhjänä ammottaneeseen maaliin.

Real Madridille joukkueiden kauden ensimmäinen Mestarien liiga -ilta oli karu. Gareth Bale ampui kyllä pallon avausjaksolla maaliin, mutta pallo ehti osua häntä ennen vetoa käteen ja osuma hylättiin.

Atletico nousi tasoihin

Illan odotetuimpiin kohtaamisiin lukeutui Atletico Madridin ja Juventuksen välinen ottelu, jossa Juventuksen Cristiano Ronaldo kohtasi mahdolliseksi manttelinperijäkseen spekuloidun Atleticon 19-vuotiaan portugalilaistaituri Joao Felixin.

Ottelu oli lähellä päättyä Ronaldon edustaman Juventuksen vierasvoittoon, mutta Atletico nousi toisen jakson lisäajalla 2–2-tasapeliin, kun Hector Herrera puski pallon kulmapotkusta maaliin.

Ronaldolla oli oleellinen osansa torinolaisten 2–0-johtomaalissa, kun hän jakoi pallon vasemmalla laidalla Alex Sandrolle ja Blaise Matuidi puski pelivälineen Sandron keskityksestä häkkiin.

Manchester City pesi ukrainalaisen Shakhtar Donetskin vieraissa 3–0 ja Bayern München kukisti kotonaan Belgradin Punaisen Tähden 3–0.