Ravun vuosihoroskooppi 2023: Unelmat rakkaudessa voivat toteutua

Ravun vuosihoroskooppi 2023: Rakkaudennälkäisen ravun ruusunpunaiset unelmat voivat tänä vuonna hyvinkin käydä toteen! Töissä puolestaan tarvitaan päättäväisyyttä.

Rakkaus

Ravun unelmat rakkaudessa voivat hyvinkin toteutua tänä vuonna.

Sinun täytyy olla kuitenkin kärsivällinen ja osoittaa rakkautesi oikealla hetkellä sekä sanoin että teoin. Älä myöskään sido kumppaniasi väkisin, vaan anna hänelle tilaa olla ja hengittää sekä näyttää tunteensa sinua kohtaan. Silloin rakkautenne pääsee virtaamaan vapaasti.

Parisuhteessa elävät ravut nauttivat vuoden aikana ihanista yhteisistä hetkistä. Matkustatte yhdessä pitkästä aikaa, ja se vahvistaa ja syventää suhdettanne entisestään.

Sinkkuravut voivat tuntea olonsa alkuvuodesta yksinäiseksi ja lohduttomaksi. Vähitellen oma iloinen minäsi palaa, ja silloin olet paljon paremmassa mielentilassa etsimään elämäsi rakkautta. Joku ystäväsi saattaa hieman auttaa järjestelemällä sinulle sopivia kohtaamisia, etkä välttämättä edes huomaa hänellä olevan sormensa pelissä. Pian voit hyvinkin huomata olevasi korviasi myöten rakastunut.

Jotkut ravut ovat joutuneet kokemaan kovia rakkaudessa. Menneisyyttä voi olla vaikea unohtaa ja osata mennä parisuhderintamalla eteenpäin. Pakota itsesi unohtamaan, sillä vain siten pystyt katsomaan luottavaisesti tulevaisuuteen. Kevät lupaa sinulle mielenkiintoisia kohtaamisia uusien ihmisten kanssa.

Perhe ja ystävät

Rapujen vuosi alkaa mukavasti perheen ja ystävien seurassa. Välit ystäviin onkin hyvä pitää kunnossa, sillä vuoden aikana saatat tarvita ystävän tukea enemmän kuin arvaatkaan.

Ilmapiiri perheessä pysyy rakastavana ja tasapainoisena koko vuoden ajan. Jonkinlaisia muutoksia voi olla luvassa. Kyseeseen voi tulla uuden kodin hankinta, tai ehkä joku perheenjäsenistä muuttaa omaan kotiin. Tai vähintäänkin kotia täytyy hieman remontoida ja sisustaa.

Työ ja ura

Tänä vuonna sinä tarvitset työssäsi päättäväisyyttä. Päätä tehdä työsi hyvin ja menestyä, mutta älä tee sitä kenenkään muun kustannuksella. Tee se olemalla parempi kuin muut yrittämättä silti saada heitä epäonnistumaan.

Vaikka kaikki menee työrintamalla lopulta todella hyvin, mahtuu vuoteen myös pieniä vastoinkäymisiä. Joskus kiire voi olla niin kova, että joudut toimimaan liian nopeasti ja huolimattomasti, ja silloin kuka tahansa voi tehdä virheitä, ja niin teet sinäkin. Joskus sinun täytyy myös myöntää itsellesi, ettet millään ehdi etkä pysty tekemään kaikkea itse, ja silloin on parasta pyytää apua, ja mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään.

Kevät on hyvää aikaa uuden työn etsimiseen. Päivitä CV:si ja tee se julkiseksi. Saatat hyvinkin saada työtarjouksen paikasta jonne et edes hakenut. Ota tarjoukset avoimesti vastaan, vaikka ne tulisivat täysin odottamattomalta suunnalta.

Raha

Rapujen rahatilanne on vuonna 2023 hyvä. Eivät rahat silti helpolla tule, vaan joudut tekemään taloudellisen turvallisuutesi eteen kovasti työtä. Vuoteen mahtuu myös joitakin isohkoja hankintoja, joista voit selvitä jopa ilman lainarahaa etenkin, jos supistat hieman muita menojasi.

Terveys ja hyvinvointi

Vuoden alussa energiasi on vähissä. Olet väsynyt, ja kaikki tuntuu raskaalta. Vähitellen valo lisääntyy, ja se antaa sinulle uutta energiaa. Pian olet jälleen niin kovassa vauhdissa, etteivät sairaudetkaan ehdi tarttua sinuun.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat