Ravun syyshoroskooppi 2022: Hauskanpitovaihde tuntuu jäävän päälle

8:29
KATSO MYÖS: Ääh, pimeää! Synkin vuodenaika on pian edessä – psykologi kertoo, miten löydät iloa arkeen.

Kesän kääntyessä syksyksi rapujen sosiaalinen elämä jatkuu yhtä aktiivisena kuin kesälläkin.

Hauskanpitovaihde tuntuu jotenkin jäävän ravulla päälle. Sinä et halua, että paluu arkeen tarkoittaisi vilkkaan seuraelämän päättymistä. Syksyn edetessä elämäsi kuitenkin vähitellen rauhoittuu, kunnes vuoden lähestyessä loppuaan alkaa taas uusi ja vauhdikas juhlakausi.

Rakkaus ei ole ykkösasia 

Rakkaus ei ole ykkösasia rapujen elämässä tänä syksynä. Parisuhteessa ei ole riitoja, muttei sen puoleen suurta intohimoakaan. Suhde kulkee samoja vanhoja latuja, mutta toisaalta et sinä juuri nyt mitään muuta kaipaakaan.

Loppusyksystä alkaa rakkauden merkitys elämässäsi kasvaa, ja huomaat, kuinka onnekas olet, kun sinulla on rakkaasi rinnalla. Sinä teet myös kaikkesi, että kumppanisikin voisi kokea samoin.

Katso myös: Uhkaako tylsä arki suhdetta? Asiantuntija antaa vinkkinsä syksyyn. Juttu jatkuu videon alla.

2:34
Pappi ja Parisuhdekeskus Kataja ry:n puheenjohtaja Marianne Heikkilä antoi vinkkinsä MTV Uutiset Livelle.

Sinkkuravuilla ei puutu hyviä mahdollisuuksia rakkauden löytämiselle. Tapaat paljon ihmisiä, mutta siitä huolimatta mitään jalat alta vievää rakastumista ei ole luvassa, etkä sinä sellaista odotakaan.

Syksyn edetessä aika alkaa kuitenkin muuttua otollisemmaksi rakastumiselle. Saatat rakastua johonkuhun sellaiseenkin, jota kohtaan et ole aiemmin tuntenut minkäänlaisia romanttisia tunteita. Syksyn muuttuessa talveksi voi sinkkuus sinun kohdallasi olla jo taaksejäänyttä elämää.

Urapolulla tähtäät jo tulevaisuuteen

Ravut menestyvät alkavana syksynä työssään varsin hyvin, vaikkei työ tällä hetkellä olisikaan kaikkein tärkeintä heidän elämässään. Sinä kuitenkin tähtäät jo tulevaisuuteen ja laadit erilaisia mielenkiintoisia suunnitelmia uraasi silmälläpitäen, mutta niiden toteuttamisen aika tulee vasta joskus myöhemmin.

Katso myös: Etkö uskalla avata suutasi töissä? Jännittääkö palavereissa puhuminen? Jenni antaa röyhkeän vinkin työelämään! Juttu jatkuu videon alla.

0:53
Röyhkeyskoulu-kirjan kirjoittaja Jenni Janakan vinkit töihin.

Tänä syksynä sinä keskityt ennen kaikkea perheeseesi. Työ ei voi olla sinulle koskaan niin tärkeä, että laiminlöisit sen takia perhettäsi. Sitä paitsi työntekoasikin motivoi aina kaikkein eniten perheen hyvinvointi.

Syksy on usein kaikenlaisen uuden aloittamisen aikaa. Sinä keskityt tänä syksynä lähinnä uusiin harrastuksiin. Alat ehkä harrastaa jotakin sellaista, mitä kukaan ei olisi koskaan sinusta uskonut, et edes sinä itse.

Katso myös: Näin tuet lasta, jos koulussa tulee ongelmia.

3:13
Videolla kerrotaan, kuinka lasta voi tukea, jos koulussa tulee ongelmia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja