Raviohjastaja raiskasi hevosia – poliisikuulusteluissa Ruotsissa nousi esiin 170 karmivaa videota

Ruotsalainen raviohjastaja on myöntänyt raiskanneensa hevosia. Aftonbladet uutisoi miehen hyväksikäyttäneen julmasti lukuisia hevosia ja koiria.

Hyväksikäyttötapauksista kerrotaan kuvatun yli 100 videota.

Kaksi miestä oli väitetysti kiristänyt kyseistä raviohjastajaa. Mies kertoi viime vuoden syyskuussa poliisille, että häneltä oli yritetty kiristää rahaa 130 000 kruunun eli noin 12 700 euron edestä. Kuusi kuukautta myöhemmin miehet halusivat rahaa 300 000 kruunua eli noin 29 300 euroa.

Kaksikko oli uhannut lähettää kuvia raviohjastajasta seksuaalisissa toimissa tämän perheelle, ystäville ja pomolle. He myös uhittelivat, että tapaukseen osallistuisi "rikollisia".

Kiristyksestä syytetty 29-vuotias mies on sanonut poliisikuulusteluissa, että hän halusi antaa raviohjastajalle nenille.

– Olisi mielestäni ollut hienoa, jos se olisi toiminut. Jos hän olisi antanut rahat, olisin antanut ne takaisin ja sanonut, että älä hitto tee tätä enää ikinä, 29-vuotias kertoi.

39-vuotias kiristyksestä syytetty mies on kiistänyt rikoksen.

Väite naisesta

Raviohjastaja on myöntänyt kuuluisteluissa raiskanneensa eläimiä ja potkineensa yhtä hevosista videoinnin aikana.

– Tämä meni sellaiselle asteelle, että jos tämä tulee julki, mietin, minne voin paeta. Urani on ohi, raviohjastaja sanoi.

Raviohjastaja väittää kaiken saaneen alkunsa, kun ennalta tuntematon nainen lähestyi häntä.

– Hän sanoi, että jos tekisin juttuja, hän tekisi juttuja minulle. Se houkutus sai minut ylittämään rajan, hän perusteli.

Kiristyksestä syytetyt miehet kertovat, että heillä oli pääsy yli 170 videoon, jossa raviohjastaja "teki asioita eläinten kanssa". Raviohjastaja on kiistänyt tämän.

– Olen voinut lähettää useampia videoita, mutta minä en ole videoissa. Olen googlannut videoita ja lähettänyt ne. En ole ottanut 170:tä videota, raviohjastaja sanoi.

Värmlands Folkbladin mukaan on epäselvää, johtavatko raviohjastajan teot oikeudellisiin toimiin.

Lue myös:

    Uusimmat