Ravintolaketjun erikoinen ystävänpäivätarjous: Ilmaista ruokaa, jos tuhoat kuvan ex-rakkaastasi!

Jos ystävänpäiväfiilis ei ole kohdillaan, voi amerikkalaisravintoloista saada edes ilmaista ruokaa tunnelmaa kohottamaan. Mukaan pitää ottaa vain kuva omasta ex-kumppanista.

Ystävänpäivä ei ole kaikille ruusuja, kynttilöitä ja romanttista tunnelmaa.  Joillekin vuoden romanttisin päivä merkitsee kaikkea muuta.

Etenkin hiljattain eronneelle tai muutoin entisen kumppaninsa perään haikailevalle helmikuun 14. päivä voi tuntua erityisen vaikealta – ainakin silloin, jos sosiaalinen media puskee jatkuvalla syötöllä kuvia ystäväpariskuntien hempeilystä. 

Yhdysvalloissa Hooters-ravintolaketju on päättänyt yrittää tehdä ystävänpäivästä asiakkailleen siedettävämpää. Ketju lupaa ilmaisia kanansiipiä, jos asiakas sitoutuu erikoiseen asiaan: tuhoamaan kuvan omasta ex-kumppanistaan paikallisessa Hooters-ravintolassa ystävänpäivänä.

Kuvan voi tuhota valitsemallaan tavalla. Jos tapaa ei keksi itse, Hooters tarjoaa omia ehdotuksiaan nettisivuillaan. Kuvaa voi käyttää vaikkapa tikkatauluna tai sen voi laittaa silppuriin. Tarjoilijakin voi tuhota sen asiakkaan puolesta. Lopputuloksena on kymmenen ilmaista kanansiipeä – ja kenties kevyempi mieli.

Lähteet: NBC2, Fox News

Lue myös:

    Uusimmat