Räväkkä maajussi-Victoria etsii uutta rakkautta ystävänsä ansiosta: "Hän oli kyllästynyt kuuntelemaan valitustani"

2:47
Tutustu uusiin Maajussille morsian -maajusseihin!

Maajussille morsian -ohjelmassa tosirakkautta etsii laitialalainen 31-vuotias Victoria.

Maajussi-Victoria on kahden pienen lapsen äiti ja kertoo olevansa valmis löytämään elämänsä rakkauden Maajussille morsian -ohjelmasta. Työkseen 31-vuotias nainen kasvattaa kesäkukkia ja pitää puutarhamyymälää. Räväkkä ja liikunnallinen Victoria nauttii monipuolisesta työstään kukkien parissa. Hän kertoo työnsä parhaiksi puoliksi ulkoilun, sekä työn vaihtelevuuden.

– Rakastan kaunista työympäristöäni ja ihaninta on se, kun asiakkaat tulevat kukkaostoksille aina lähtökohtaisesti hyvällä ja positiivisella mielellä, Victoria sanoo.

Hän kertoo, että katseli ohjelman aikaisempia kausia vasta, kun oli itse päättänyt hakea ohjelmaan. Kolme vuotta sinkkuna viihtynyt Victoria haki mukaan ystävänsä ansiosta.

– Hän sai minut hakemaan ohjelmaan, koska oli kyllästynyt kuuntelemaan valitustani siitä, miksi kaikilla muilla on äijä, mutta minulla ei, Victoria nauraa.

Liikuntaa rakastava nainen kertoo hakevansa määrätietoista ja seikkailunhaluista kumppania. Tulevalla puolisoehdokkaalla tulisi olla tavoitteita elämässä ja tietynlaista spontaaniutta. Hän kertoo unelmamiehen olevan tumma ja parrakas, vaikka ulkonäkö ei olekaan tärkein asia.

– Olen tapaillut aikaisemmin hyvin erilaisia ihmisiä, että kyllä se luonne on kuitenkin kaikista tärkein ominaisuus.

Tasavertaista kumppania etsivä Victoria lisää, että mahdollisella puolisolla pitää olla hyvät käytöstavat, sekä ajatuksia ja ymmärrystä eri asioihin. Molemminpuolinen kemia on tärkeää.

Rohkeaksi ja puheliaaksi itseään kuvaileva laitilalainen myöntää jännittävänsä ohjelmaan osallistumista.

– Esittelyvideon kuvauksissa nauroin koko ajan, enkä edes muista mitä kaikkea olen puhunut. Vaikka jännittää, niin olen todella innoissani.

Maajussi-Victoria on aktiivinen nainen – alla olevalla videolla hän kertoo menevästä arjestaan

2:14

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 29.8. klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja